Tainted Blood
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

rpg anime

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Sangele care curge printre vene.

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Kaname Kuran

Kaname Kuran

Data de înscriere : 19/11/2011
Varsta : 31

Sangele care curge printre vene. Empty
MesajSubiect: Sangele care curge printre vene.   Sangele care curge printre vene. Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 12:35 pm

Trecut de miezul noptii. Dietrich era prin cimitir plimbandu-se printre cadavrele vampirilor rai care zaceau pe jos. Tinea in mana sabia care era plina de sange si schita un zambet larg pe chip vazand acei morti. Clatina usor din cap rezemandu-se apoi de o piatra funerara.
Sus In jos
Yuki Cross

Yuki Cross

MesajSubiect: Re: Sangele care curge printre vene.   Sangele care curge printre vene. Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 12:36 am

Stateam intr'un copac si ma uitam la un baiat care sigur era demon.Am zambit usor si am inceput sa dau din picioare.Stiam ca baiatul m'a simtit dar nu voi zice nimic.Sper ca nu imi va face nimic
Sus In jos
Kaname Kuran

Kaname Kuran

MesajSubiect: Re: Sangele care curge printre vene.   Sangele care curge printre vene. Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 1:29 am

Era o atmsofera placuta.Liniste totala. Fix ce-i placea lui Dietrich. Inchise ochii pentru cateva clipe, inspirand aer adanc in piept trecandu-i prin minte fel si fel de ganduri.
Sus In jos
Yuki Cross

Yuki Cross

MesajSubiect: Re: Sangele care curge printre vene.   Sangele care curge printre vene. Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 1:54 am

Dadeam usor din picioare si am tras adanc aer in piept.Se pare ca nu vrea sa ma bage in seama sau chiar nu ma cunoaste.Pe jos erau numai vampir si in mana avea o sabie plina de sange.Se pare ca omora vampir....nu vroiam sa patesc ceva,nu sunt deloc rea
"-Buna....spun eu speriata.
Sus In jos
Kaname Kuran

Kaname Kuran

MesajSubiect: Re: Sangele care curge printre vene.   Sangele care curge printre vene. Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 1:08 am

- Buna si tie, ranji el privind-o apoi cu coada ochiului. Ce esti asa de speriata? intreba el ridicandu-si finut o spranceana bagandu-si intre timp sabia inapoi in teaca.
Sus In jos
Yuki Cross

Yuki Cross

MesajSubiect: Re: Sangele care curge printre vene.   Sangele care curge printre vene. Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 6:24 am

Ma uitam cu niste ochi mari la el.Trebuia sa fiu precauta nu stiu ce se poate intampla
"-Pai avand in vedere ca pe sub picioare ai mii de cadavre,care sunt de vampiri.....hmmm din asta rezulta ca omori vampiri.Si avand in vedere ca eu sunt vampir cum vrei sa reactionez?,spun eu in timp ce am zambit usor intr'un colt
Sus In jos
Kaname Kuran

Kaname Kuran

MesajSubiect: Re: Sangele care curge printre vene.   Sangele care curge printre vene. Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 10:58 am

- Stai linistita draga mea, clatina usor din cap apropiindu-se de ea cu pasi micuti. Acesti vampiri sunt moroi, imposibil sa nu stii despre moroi, surase scurt luandu-i mana. Dietrich von Lohengrin!, se prezenta aceasta sarutandu-i incheieturile degetelor si ii lasa un trandafir de un rosu intens in mana.
Sus In jos
Yuki Cross

Yuki Cross

MesajSubiect: Re: Sangele care curge printre vene.   Sangele care curge printre vene. Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 11:35 am

Am rasuflat usurata.Mi'a sarutat mana si si'a spus cu politete numele in timp ce imi lasa in cealalta mana un trandafir rosu ca sangele
"-Yuki Cross,incantata de cunostinta,spun eu zambind pervers la el
Sus In jos
Kaname Kuran

Kaname Kuran

MesajSubiect: Re: Sangele care curge printre vene.   Sangele care curge printre vene. Icon_minitimeSam Noi 26, 2011 2:36 am

- Placerea este de partea mea, se dadu un pas mai in spate privind-o cu un zambet strengar in coltul gurii. Tu, ce cautai pe aici?
Sus In jos
Yuki Cross

Yuki Cross

MesajSubiect: Re: Sangele care curge printre vene.   Sangele care curge printre vene. Icon_minitimeSam Noi 26, 2011 2:41 am

Am chicotit incet.Era un om foarte dragut si se pare ca nu si'a uitat ca altii manierele acasa
"-Pai ma plictiseam si am zis sa fac si eu o plimbare.....Pot spune ca traiesc,ca un om normal care se duce sa isi viziteze rudele...si brusc ii vine in minte ca el va trai etern.Urat...ma rog doar glumeam.Sincer,am auzit zgomote si au venit sa imi bag nasul,spun eu zambind la tip
Sus In jos
Kaname Kuran

Kaname Kuran

MesajSubiect: Re: Sangele care curge printre vene.   Sangele care curge printre vene. Icon_minitimeSam Noi 26, 2011 2:50 am

- Hm, surase el scurt clatinand amuzat din cap. Oricum...e foarte periculos ca o persoana ca tine sa se plimbe pe aici, trecut de miezul noptii, adauga satenul apropiindu-se tacticos de aceasta privind-o fix cu ochii sai parca hipnotici.
Sus In jos
Yuki Cross

Yuki Cross

MesajSubiect: Re: Sangele care curge printre vene.   Sangele care curge printre vene. Icon_minitimeSam Noi 26, 2011 2:58 am

Imi spuse ceva ce stiam deja.Se uita fix in ochii mei ca si cum ar vrea sa ma hipnotizeze.M'am dat cativa pasi mai in spate si dintr'o data m'am lovit cu spatele de un copac
"-Asta.....stiu si eu.Dar ma voi apara....sunt un vampir doar,spun eu speriata ,stand inca rezemata de copac.
Am inchis ochii pentru cateva minute,eram parca din ce in ce mai panichata si nu stiam ce sa mai fac
Sus In jos
Kaname Kuran

Kaname Kuran

MesajSubiect: Re: Sangele care curge printre vene.   Sangele care curge printre vene. Icon_minitimeSam Noi 26, 2011 3:02 am

- Ce te-ai panicat asa?, se opri la cativa pasi de ea ridicandu-si o spranceana. Nu mananc pe nimeni...,clatina din cap intorcandu-se pe calcaie cu privirea spre cer.
Sus In jos
Yuki Cross

Yuki Cross

MesajSubiect: Re: Sangele care curge printre vene.   Sangele care curge printre vene. Icon_minitimeSam Noi 26, 2011 3:08 am

Am scos aerul din plamani,fiind mai calma acum.Am vazut ca baietul s'a intors si se uita la cer.Iai....ce romantic,unde e cuplul care ne trebuie pentru un film romantic?Chiar era dragut si nu sunt ironica deloc.M'am dus usor pana la o piatra funerara mai inalta si m'am pus usor pe ea in timp ce imi aranjam rochita
"-Sper...sa nu ma mananci...,spun eu putin mai dezghetata
Sus In jos
Kaname Kuran

Kaname Kuran

MesajSubiect: Re: Sangele care curge printre vene.   Sangele care curge printre vene. Icon_minitimeSam Noi 26, 2011 3:17 am

- Sunt vampir...ce Dumnezeu?, o privi cu coada ochiului fara sa mai zica nimic apoi. Incepu sa se plimbe cu pasi marunti prin cimitir fara sa schiteze vreun gest.
Sus In jos
Yuki Cross

Yuki Cross

MesajSubiect: Re: Sangele care curge printre vene.   Sangele care curge printre vene. Icon_minitimeSam Noi 26, 2011 3:27 am

Se plimba usor prin cimitir si nu mai scoatea nici un sunet.Pot spune ca nu i'am inteles replica dar nu am zis nimic.Ma privea cu coada ochiului.Cine il vede facand aceste actiuni ,ar spune ca e un violat in serie care vrea sa sara peste saraca fata si sa o sarute fara oprire.Sau ca vrea sa o omoare.Nu ma speriam de nici una.Pana la urma nu avea cum sa sarute sau ceva de genul plus ca rau nu imi va face.Stiam totusi ca nu imi va face nimic.Parea un tip bun..cred
"-Pai...nu am inteles nimic dar ce conteaza?As putea sa imi petrec timpul intr'un cimitir cu un baiat...acasa nu am ce face si somnul nu ma atrage absolut deloc avand in vedere ca nu am mai dormit de 2 zile.Deci ce ai de gand sa facem,spun eu intrandu'mi in rolul meu maret de fata perversa
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sangele care curge printre vene.   Sangele care curge printre vene. Icon_minitime

Sus In jos

Sangele care curge printre vene.
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Tainted Blood :: ::Outside of Boston :: >Cimitir-
Mergi direct la: