Tainted Blood
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

rpg anime

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Holy smoke.

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Hayato Gokudera

Hayato Gokudera

Data de înscriere : 19/11/2011

Holy smoke. Empty
MesajSubiect: Holy smoke.   Holy smoke. Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 12:46 pm

Cu pasi apasati dar destul de calculati, Hayato pasi agale prin imensa curte a academiei. Nu avea de gand sa cerceteze mai nimic, doar o simpla "patrula", insa aceasta plimbare avea scopul de-al relaxa intr-un fel sau altul. Profita de faptul ca era aproximativ miezul noptii si singur in acel loc, asa ca-si aprinse destul de linistit o tigara, tragand adanc un fum din aceasta si se rezema la fel de degajat de trunchiul unui copac.
Sus In jos
Aoi Nishimori

Aoi Nishimori

Holy smoke. Empty
MesajSubiect: Re: Holy smoke.   Holy smoke. Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 12:57 pm

Aoi era afara pe o banca privind luna ametita de frumusetea sa.Nu avea chef sa doarma,sa se miste,sa se plimbe sau altceva vroia doar sa stea incremenita acolo.Chiar si asa la cel mai mic sunet isi intorcea capul catre acel loc pentru a vedea ce se intampla.Asa se intampla si acum auzi niste pasii.Un baiat care se indrepta catre un copac cu o tigara in gura in cele din urma rezemandu-se de copac.Il privea.
Sus In jos
Hayato Gokudera

Hayato Gokudera

Holy smoke. Empty
MesajSubiect: Re: Holy smoke.   Holy smoke. Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 1:06 pm

Se simti privit, dar nu reactiona in nici un fel. Avea aceeasi postura de fiinta linistita, fumandu-si in tihna tutunul, ca dupa cateva clipe sa inceapa a forma cercuri de fum in aer.
Sus In jos
Aoi Nishimori

Aoi Nishimori

Holy smoke. Empty
MesajSubiect: Re: Holy smoke.   Holy smoke. Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 1:37 pm

Il privesc indiferenta cum continua sa isi fumeze tigara.Poate in cele din urma o sa zica el ceva.
Sus In jos
Hayato Gokudera

Hayato Gokudera

Holy smoke. Empty
MesajSubiect: Re: Holy smoke.   Holy smoke. Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 9:39 pm

- S-a intamplat ceva? glasui Hayato, un ton destul de profund, privind-o cu coada ochiului pe acea fata in timp ce-si fuma tutunul la fel de relaxat.
Sus In jos
Aoi Nishimori

Aoi Nishimori

Holy smoke. Empty
MesajSubiect: Re: Holy smoke.   Holy smoke. Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 2:14 am

-Nimic.Doar ca ma mira ca mai este cineva pe afara la aceasta ora.zic calma si relaxata in timp ce imi trageam mai jos rochita.
Sus In jos
Hayato Gokudera

Hayato Gokudera

Holy smoke. Empty
MesajSubiect: Re: Holy smoke.   Holy smoke. Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 10:40 am

- Sa te mire? De ce te-ar mira asa ceva? isi arcui usor spranceana cand o auzi, sufland linistit fumul de tigara in aer.
Sus In jos
Aoi Nishimori

Aoi Nishimori

Holy smoke. Empty
MesajSubiect: Re: Holy smoke.   Holy smoke. Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 6:31 am

-Credeam ca sunt singura care nu are somn.zic linistita.Nu imi prea place sa dorm.
Sus In jos
Hayato Gokudera

Hayato Gokudera

Holy smoke. Empty
MesajSubiect: Re: Holy smoke.   Holy smoke. Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 9:03 am

- Ar trebui sa nu te mai mire.. sunt si altii care bantuie noaptea. ii spuse pe acelasi ton, incepand a face diferite forme de fum in aer.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Holy smoke. Empty
MesajSubiect: Re: Holy smoke.   Holy smoke. Icon_minitime

Sus In jos

Holy smoke.
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Tainted Blood :: ::Stormbrook Academy :: >Curtea-
Mergi direct la: