Tainted Blood
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

rpg anime

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Very Invisible

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Christopher Brewer
Admin
Christopher Brewer

Data de înscriere : 19/11/2011

Very Invisible Empty
MesajSubiect: Very Invisible   Very Invisible Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 1:03 pm

Pe la scoala? Doar in vizita, nu frecventa scoala, i se parea plictisitoare, nu era un tip chiar rau sau ceva de acest gen, dar nu-i placea pur si simplu scoala, nu-i placeau nici macar colegii. Se sunase de mult, insa el se tot plimba pe holuri fara sa stie exact unde se duce, mergea undeva oricum. In clasa nu voia sa intre, se temea totusi ca avea sa-l vada vreun profesor, si daca se intampla asta, chiar o incurca. Ii era frica de profesorii de aici, ingheta numai cand ii vedea, aveau ceva ce-l speria.
Sus In jos
Vicentio DellaCroce

Vicentio DellaCroce

Very Invisible Empty
MesajSubiect: Re: Very Invisible   Very Invisible Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 1:13 pm

Steam pe pervazul unui geam larg deschis, cu picioarele aproape stranse de piept, cu mainile incrucisate la el, privind ganditor afara. Chef de ore? Zero. Nu erma obisnuit cu asa ceva, nu er ape gustul meu. Nu aveam stare sa raman intepenit intr-o banca, timp de o ora, ascultand balivernele unui nebun cu idei fixiste ce isi spunea profesor, as aca am preferat sa lenevesc putin pe hol, poate putin mai mult.
Sus In jos
Christopher Brewer
Admin
Christopher Brewer

Very Invisible Empty
MesajSubiect: Re: Very Invisible   Very Invisible Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 1:29 pm

Oare ce ora avea in acel moment? Nici macar asta nu stia, nu isi luase oararul, nu avea la ce sa-l foloseasca. Isi scoase telefonul din buzunarul blugilor si privi plictisit ceasul, mai era pana se suna de pauza si el nu prea avea ce sa faca pe acolo, probabil trebuia sa se plimbe in alt lopc, nu in academia aceea pustie. Baga telefonul la loc, in buzunar, si isi duse mana la gura cascand, insa cum nu prea se uita pe unde merge, se impiedica de un mop rezemat de perete si cazu cu fata de podea. Spera ca asta nu avea sa-i lase semne. Se ridica in stil turcesc, frecandu-si nasul cu o mana, caci il durea.
Sus In jos
Vicentio DellaCroce

Vicentio DellaCroce

Very Invisible Empty
MesajSubiect: Re: Very Invisible   Very Invisible Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 1:32 pm

Auzind un zgomot ce ma trezise din eterna mea visare, imi indrept privirea spre locul de unde acesta se auzi, fiind capabil sa vad intreaga scena, abilitatile mele de vampir permitandu-mi sa fiu rapid atunci cand vroiam. Am lasat un ranjet sa-mi lumineze chipul, mai ales cand am vazut ce rosu ii era nasul.
-In locul tau as fi mai atent pe unde calc, asta daca vreau sa ies intreg de-aici. Mopurile sunt foarte periculoase in ziua de azi.
Sus In jos
Christopher Brewer
Admin
Christopher Brewer

Very Invisible Empty
MesajSubiect: Re: Very Invisible   Very Invisible Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 2:07 pm

Chicoti incet la spusele baiatului, prima data tresarind cand il auzi, da, nu credea ca e cineva pe acolo , dar trebuia sa se obisnuiasca putin cu faptul ca puteau aparea persoane de oriunde.
S-a ridicat incet de jos scuturandu-si pantalonii bine, era in regula, nu avea nici un os rupt, nu il durea decat nasul, nu se simtea prost, deci era bine, nu trebuia sa se interneze. Isi misca putin spatele, apoi picioarele sa fie sigur ca nu are nimic, apoi ii zambi.
-Data viitoare voi fi mai atent, nu pot sa stiu cine o sa-mi mai puna piedica, probabil un caiet, si el poate fi diabolic. a dat afirmativ din cap prefacandu-se putin serios.
Sus In jos
Vicentio DellaCroce

Vicentio DellaCroce

Very Invisible Empty
MesajSubiect: Re: Very Invisible   Very Invisible Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 3:03 am

-Atat de diabolic incat poti sa te tai in hartia lui. Se pare ca mai nou obiectele neinsufletite iti cam port pica.
Spun pe un ton ganditor, ducandu-mi degetele la barbie, imitand ca ma trageam de barba invizibila cum facea profesorul de logica atunci cand se gandea. Tipul ala imi dadea fiori uneori. Las un chicot amuzat sa se auda, indreptandu-mi privirea spre partenerul meu de vorba.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Very Invisible Empty
MesajSubiect: Re: Very Invisible   Very Invisible Icon_minitime

Sus In jos

Very Invisible
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Tainted Blood :: ::Stormbrook Academy :: >Holuri-
Mergi direct la: