| Through the dusted books | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Yuki Cross
| Subiect: Through the dusted books Sam Noi 19, 2011 1:36 pm | |
| Am intrat cu pasi micuti in bibloteca.Ma plimbam printre rafturi si cautam o carte care ma putea atrage.Pot spune ca nu am gasit nici una foarte interesanta pana acum,care sa ma atraga sa o citesc.Ma uitam la fiecare titlu in parte pana cand am vazut o carte cu coperta foarte dichisita si avea un titlu foarte interesant "Speciile lumii".Ma uitam ciudat la titlu dar cu toate astea am deschis cartea si am inceput sa o rasfoiesc dar cu mare atentie.Era vorba despre vampiri si alti oameni cu puteri supraomenesti,dar cu toate astea seamana cu oamenii.Ce ciudat e sa citesc asta.Citesc despre vampiri si demoni,dar eu sunt chiar un vampir.Am ras usor,era chiar foarte amuzant ce faceam.Am citit despre multe rase cum ar fi alchimistii si am aflat lucruri interesante.Daca ma ataca vreun alchimist sau demon sa stiu si eu cateva lucruri despre ei.Am terminat sa ma tot uit prin carte si mi'am dat usor capul pe spate.Ma durea gatul foarte tare.Ma gandeam la lucrurile pe care le citisem si acum,nu prea ma mai simteam asa de singura in aceea bibloteca.Simteam prezente,cred ca vine cineva dar eu va trebui sa fiu discreta si sa am mare atentie cu cine ma imprietenesc sau de cine ma indragostesc.Nu voi mai face aceeasi greseala ca si data trecuta,nu ma voi mai lasa ranita si alte lucruri.Am inceput sa ascunsa dupa acele rafturi,vroiam sa vad cine este.Ochii incepusera sa mi se face de un rosu intens.Prezenta se indrepta inspre mine....trebuie sa fiu prudenta | |
|
| |
Kaname Kuran
| Subiect: Re: Through the dusted books Dum Noi 20, 2011 12:06 am | |
| Kaname se plimba printre rafturi privind multitudinea de carti. Cauta una de magie mai exact dar printre atatea rafturi ii era greu. La un momentdat dadu peste cartea dorita si incepu sa o rasfoiasca pagina cu pagina. | |
|
| |
Yuki Cross
| Subiect: Re: Through the dusted books Dum Noi 20, 2011 12:13 am | |
| Stateam ascunsa cand am vazut silueata unui baiat,care cred ca ma simtise.M'am indreptat cu pasi micuti catre el.Statea la masa si rasfoia aceea carte "-Am....buna,spun eu putin speriata de acel baiat | |
|
| |
Kaname Kuran
| Subiect: Re: Through the dusted books Dum Noi 20, 2011 12:14 am | |
| - Buna, spuse el pe un ton destul de sumbru fara sa-si ridice privirea din carte. Simti ca si ea este vampir ca si el dar chestia asta nu-l deranja. De ce esti speriata? | |
|
| |
Yuki Cross
| Subiect: Re: Through the dusted books Dum Noi 20, 2011 12:21 am | |
| Am facut niste ochi mari la el.Cred ca aveam o idee despre rasa care este acest baiat.Era foarte nepasator se pare,mai bine spus rece,nici macar nu se intoarse sa ma priveasca "-Esti vampir.Si nu sunt speriata...decat putin pentru ca nu stiu cu cine am onoarea si cat de periculos poti fi,spun eu chicotind M'am asezat si eu usor pe scaunul de la masa privind cartea pe care o citea acel baiat.Era despre magie,suna interesant... | |
|
| |
Kaname Kuran
| Subiect: Re: Through the dusted books Dum Noi 20, 2011 12:23 am | |
| - Da, sunt vampir...,adauga el ridicandu-se brusc de pe scaun apropiindu-se usor de ea. Kaname Kuran!, se prezenta aceasta sarutandu-i finut incheieturile degetelor. | |
|
| |
Yuki Cross
| Subiect: Re: Through the dusted books Dum Noi 20, 2011 12:40 am | |
| Venise langa mine si imi lua mana in a lui si mi'o saruta in timp ce se prezenta usor si galant "-Yuki....Yuki Cross,spun eu putin cam uimita de reactia baiatului.Deci se pare ca suntem aceiasi rasa,spunn eu zambind | |
|
| |
Kaname Kuran
| Subiect: Re: Through the dusted books Dum Noi 20, 2011 12:48 am | |
| - Da, suntem aceasi rasa...,adauga scurt satenul asezandu-se la loc pe scaun privind-o cu ochii sai rosiatici. | |
|
| |
Yuki Cross
| Subiect: Re: Through the dusted books Dum Noi 20, 2011 12:53 am | |
| Ma privea cu ochii lui de un rosu pur.Eram foarte frumosi.Dar fara sa imi dau seama si ochii mei devenira rosii.Mi'am atintit privirea in carte.Era un tip foarte dragut dar nu stiam ce sa vorbesc cu el.Nu il cunosteam.Am oftat usor. "-Draguta carte.Esti atras de aceste carti sau trebuie obligatoriu sa o citesti,intreb eu in timp ce am schitat un zambet pe buze
| |
|
| |
Kaname Kuran
| Subiect: Re: Through the dusted books Dum Noi 20, 2011 1:26 am | |
| -Nu..,clatina usor din cap privind scurt acea carte. Ma uit doar din pura curiozitate..,ridica scurt din umeri privind-o apoi pe ea. Vrei sa o vezi? | |
|
| |
Yuki Cross
| Subiect: Re: Through the dusted books Dum Noi 20, 2011 1:28 am | |
| L'am privit usor iar dupa mi'am atintit privirea spre coperta cartii.Stiam ca nu trebuie sa judec o carte dupa coperta "-Da...tu o vrei pe a mea?Schimb de carti,spun eu zambind larg | |
|
| |
Kaname Kuran
| Subiect: Re: Through the dusted books Dum Noi 20, 2011 1:32 am | |
| - Despre ce este vorba?, adauga satenul cu o urma de interes apoi ii lua cartea rasfoind-o pagina cu pagina. | |
|
| |
Yuki Cross
| Subiect: Re: Through the dusted books Dum Noi 20, 2011 1:36 am | |
| I'am luat cartea din mana pentru a ma uita prin ea.Era chiar interesanta,am auzit intrebarea brunetului si am zambit "-Despre specii cum ar fi vrajitor,alchimist,varcolac,lucruri interesante care s'ar putea sa ne foloseasca.Nu stiu cand poate sa ma atace o vrajitoare,si nu are cine sa ma apare,decat eu cu puterile mele,spun eu zambind | |
|
| |
Kaname Kuran
| Subiect: Re: Through the dusted books Lun Noi 21, 2011 1:13 am | |
| - Niciodata nu trebuie sa lasi garda jos, indiferent de situatie si circumstante!, clatina usor din cap. Nu se stie de unde te poate ataca... | |
|
| |
Yuki Cross
| Subiect: Re: Through the dusted books Lun Noi 21, 2011 6:20 am | |
| I'am zambit usor intr'un colt.Ma gandeam la o mie de chestii,dar totusi fiecare lucru dur are si o scapare "-Stiu asta,nu am lasat niciodata garda jos...ma rog.Cand e sa iubesti lasi garda jos si asta nu este tocmai bine,spun eu ducandu'mi privirea in pamant | |
|
| |
Kaname Kuran
| Subiect: Re: Through the dusted books Lun Noi 21, 2011 11:03 am | |
| - Mda, murmura aceasta fara sa mai zica nimic apoi. Se ridica deodata de pe scaun indreptandu-se spre rafturi. | |
|
| |
Yuki Cross
| Subiect: Re: Through the dusted books Lun Noi 21, 2011 11:31 am | |
| Ma uitam la el destul de suparata deoarece mi'am adus aminte de trecut.Ma framanta toata povestea "-Cred ca stiu cel mai bine asta,dar nu o sa te plictisesc cu viata mea,spun eu zambind | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Through the dusted books | |
| |
|
| |
| Through the dusted books | |
|