| Kiss my lips and drink the poison ... | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vladimir Skzopft
| Subiect: Re: Kiss my lips and drink the poison ... Dum Noi 20, 2011 5:07 am | |
| Capul sau nu se misca , si nici privirea nu i se clinti din loc . Marai , prinzand-o de umeri . - Nu cu ala , cu altu ! tipa el , enervat , si o facu sa se clatine usor cand ii dadu drumul . | |
|
| |
Valentine von Wilhem .
| Subiect: Re: Kiss my lips and drink the poison ... Dum Noi 20, 2011 5:14 am | |
| Îi prinse mână . " Să nu îndrăznești să mai faci asta . Te iubesc prostule , dar nu contează , niciodată n - a contat . Cu ce a fost ea mai bună ca mine ? Era vârcolac ? Știu , îți era rușine doar umblai cu un vampir , tu un neprețuit vârcolac " , spuse și îi dădu drumul , trupul ei tremurând . Îi întoarse spatele și se așeză jos , strângându - și picioarele la piept . | |
|
| |
Vladimir Skzopft
| Subiect: Re: Kiss my lips and drink the poison ... Dum Noi 20, 2011 5:19 am | |
| - Tu esti cea caruia ii era rusine cu o javra de varcolac . Chiar tu ai spus-o , Val ' . ii zise , venind in spatele ei si atingandu-i umarul cu mana . | |
|
| |
Valentine von Wilhem .
| Subiect: Re: Kiss my lips and drink the poison ... Dum Noi 20, 2011 5:27 am | |
| " Niciodată nu mi - a fost rușine cu tine . Niciodată nu mi - a păsat că ești vârcolac . Am renunțat la frații mei pentru că te iubeam , dar n - ai știut să apreciezi asta . Ți - ai bătut joc de mine , de ce simțeam , și după ce te - ai culcat cu mine nu am mai fost bună , iar eu am rămas singură ", spuse și își lăsă capul pe genunchi , simțind cum lacrimile îi mângâiau obrajii . | |
|
| |
Vladimir Skzopft
| Subiect: Re: Kiss my lips and drink the poison ... Dum Noi 20, 2011 5:30 am | |
| Ofta si o imbratisa , intorcand-o cu fata inspre el . Poate si el gresise un pic ... mai mult . Se lasa la nivelul ei , incepand s-o mangaie usor pe parul rozaliu . | |
|
| |
Valentine von Wilhem .
| Subiect: Re: Kiss my lips and drink the poison ... Dum Noi 20, 2011 5:33 am | |
| Își lăsă capul pe pieptul lui , fără să - și oprească lacrimile . Deja se abținuse prea mult și aproape dădea pe afară din cauza atâtor sentimente care i se îmvălmășau în suflet . Îi prinse de tricou și trupul începu să - i tremure din cauza suspinelor . | |
|
| |
Vladimir Skzopft
| Subiect: Re: Kiss my lips and drink the poison ... Dum Noi 20, 2011 5:35 am | |
| Isi puse o mana pe talia ei , asigurand-o ca e acolo , si cealalta pe parul ei , mangaind-o lent . - Shh , gata , sunt aici . Vlad ii simtea tremurul corpului ca si cum ar fi fost al lui . Ofta usor . | |
|
| |
Valentine von Wilhem .
| Subiect: Re: Kiss my lips and drink the poison ... Dum Noi 20, 2011 5:43 am | |
| " Mda , grozav . Unde erai când chiar aveam nevoie de tine ? Lasă - mă să ghicesc , la vreo târfă " , spuse și mârâi privindu - l urât . Își șterse ochii , dar rămase lângă el , punându - și din nou capul pe pieptul lui . Trase aer în piept , închizând ochii . | |
|
| |
Vladimir Skzopft
| Subiect: Re: Kiss my lips and drink the poison ... Dum Noi 20, 2011 5:49 am | |
| - Nu .. raspunse el , desi stia ca nu trebuia sa o faca . Incepu sa se joace cu parul ei , intr-un mod copilaresc , si ii saruta gatul . | |
|
| |
Valentine von Wilhem .
| Subiect: Re: Kiss my lips and drink the poison ... Dum Noi 20, 2011 5:52 am | |
| Se așeză în brațele lui , lipindu - și bazinul de al lui . Îi prinse chipul cu palmele . " De unde știu eu că dacă ne împăcăm nu mă vei răni din nou ? " întrebă și îl privi în ochi , jucându - se cu pandantivul de la gâtul lui . Îl atinse și pe al ei . | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Kiss my lips and drink the poison ... | |
| |
|
| |
| Kiss my lips and drink the poison ... | |
|