| Can I play with madness? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Hayato Gokudera
| Subiect: Can I play with madness? Dum Noi 20, 2011 12:35 am | |
| Avea sa fie in curand un apus de soare placut, linistitor, exact pe placul lui Hayato. Cu pasi apasati, dar calculati, inainta pe acoperisul imens al academiei, avand mainile afundate in buzunarele blugilor si vesnicul sau obicei, cu tigara in gura. Nu se putea lasa de asa ceva nici in ruptul capului, iar mai ales daca cineva avea de obiectat in privinta asta, se poate spune ca ar putea fi terminat. | |
|
| |
Valentine von Wilhem .
| Subiect: Re: Can I play with madness? Dum Noi 20, 2011 12:42 am | |
| Pași o purtară spre acoperiș , în timp ce palmele ei își făceau de lucrur , cu aparatul de fotografiat . Voia să facă poze , să uite pentru o clipă de toate acele frânturi din amintirile ce o bâtuiau și știa că va reuși asta . Trase aer în piept , aranjându - și rochia roșie ce o purta , apoi clipi des , când ajunse pe acoperiș . Îl observă cu ușurință pe acel băiat , dar nu putu rezista să nu - i facă o poză , ținând cont și de peisajul ce i se înfățișa înaintea privirii . Ajunse lângă el rapid și surâse ușor . " Sper că nu deranjez " , spuse ea pe un ton plăcut , accentul nemțesc observându - se cu ușurință . | |
|
| |
Hayato Gokudera
| Subiect: Re: Can I play with madness? Dum Noi 20, 2011 12:50 am | |
| Incepu a forma cercuri de fum deasupra lui, privind lung catre acel apus ca si cand ar fi fost dintr-o alta lume. Nu dupa mult, acel moment se intrerupse, insa nu din cauza noii prezente ci pur si simplu vru sa se detaseze de acea secunda ce-i paru nesfarsita. - Nu, chiar deloc.. glasui pe un ton profund Hayato, privind-o cu coada ochiului pe tanara. | |
|
| |
Valentine von Wilhem .
| Subiect: Re: Can I play with madness? Dum Noi 20, 2011 1:02 am | |
| Zâmbi ușor în colțul gurii . " Ești fotogenic , știai ? " întrebă pe un ton amuzat și îi întinse aparatul pentru a putea vedea poza pe care i - o făcuse . Clipi ușor din genel - i lungi și negre , arcuite ușor din cauza rimelului . Se rezemă de balustradă , privind cerul câteva clipe , absentă , fără a reuși să scape de amintiri . Își scutură capul , apoi își îndreptă din nou atenția asupra băiatului . | |
|
| |
Hayato Gokudera
| Subiect: Re: Can I play with madness? Dum Noi 20, 2011 1:08 am | |
| Hayato o studia cu coada ochiului pret de cateva secunde, luand apoi aparatul in mana. - Nu, chiar nu stiam. Probabil aflu acum de la tine! ii raspunse pe acelasi ton, in timp ce privea fara vreun interes anume acea fotografie. I se parea o poza ca toate pozele, de regula nu acorda atentie asupra acestor lucruri. | |
|
| |
Valentine von Wilhem .
| Subiect: Re: Can I play with madness? Dum Noi 20, 2011 1:18 am | |
| Dădu scurt din umeri și trase aer în piept . " Eu sunt Valentine " , spuse fata și își sprijini bărbia în palmă , privind ultimele rămășițe ale soarelui . Își trecu mâna prin părul lung , prins acum într - i coadă și inspiră adânc , simțind nevoia de a fuma . Nu avea țigările cu ea . Oftă imperceptibil . | |
|
| |
Hayato Gokudera
| Subiect: Re: Can I play with madness? Dum Noi 20, 2011 1:28 am | |
| Tanarul o simti asa ca-si scoase pachetul de tigari din buzunar, intinzandu-l catre ea. Stia ce inseamna sa nu ai tutunul la tine, lucru ce-l innebunea. - Hayato. se prezenta scurt baiatul, aruncandu-si peste balustrada tigara ce-o termina, asa ca-si aprinse alta. Era un obicei ce-l incanta nespus, plus de asta il ajuta mereu sa se relaxeze indiferent de circumstante. | |
|
| |
Valentine von Wilhem .
| Subiect: Re: Can I play with madness? Dum Noi 20, 2011 1:51 am | |
| Surâse ușor și luă o țigare pe care o aprinse rapid , doar prin faptul că putea controla focul . " Danke " , spuse pe un ton dulce și trase un fum din țigare , privind luna ce își ocupase deja locul pe bolta cerească . Stelele străluceau în jurul ei , iar asta o făcu pe Valentine și zâmbi . | |
|
| |
Hayato Gokudera
| Subiect: Re: Can I play with madness? Dum Noi 20, 2011 1:58 am | |
| - Pentru putin. spuse ceva mai incet Hayato, caci acum isi savura tigara in tihna. Ii placea acea liniste ce se asternu peste tot, asa ca-si ridica ochii de un verde aprins catre cer, mai exact catre luna. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Can I play with madness? | |
| |
|
| |
| Can I play with madness? | |
|