| The Waves of Sea | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Yuki Cross
| Subiect: The Waves of Sea Dum Noi 20, 2011 1:18 am | |
| Era o noapte minunata.M'am dus usor catre plaja.Imi placea sa stau pe nisipul rece si sa aud valurile marii cum se sparg de stanci.Trageam adanc aer in piept.Am inceput sa cant o melodie,simtind cum natura ma asculta.Ochii mei au devenit un rosu pur.Era minunat acel peisaj,ma calma,ma facea fericita....Mi'am adus aminte de trecut si o lacrima mi'a cazut pe obraz.Mi'am sters'o repede,nu vroiam sa mai plang,am promis asta.I'am promis mamei inainte sa moara ca voi fi tare....asa va fi,nu ma voi lasa!Dupa acel moment mi'ar reluat cantecul in timp ce priveam marea | |
|
| |
Hayato Gokudera
| Subiect: Re: The Waves of Sea Dum Noi 20, 2011 1:36 am | |
| Cu pasi atat de calmi, inainta Hayato pe nisipul cald, chiar daca nu simtea deloc varietatea de rece-cald, cufundandu-si mainile in buzunarele blugilor. Isi fuma ca deobicei tutunul, cu un calm aparte, emanand acel aer misterios pentru inceput. Se opri brusc in loc, uitandu-se lung catre largul marii, auzind in cele din urma acel cantec, acea voce. | |
|
| |
Yuki Cross
| Subiect: Re: The Waves of Sea Dum Noi 20, 2011 1:45 am | |
| Simteam o persoana dar nu m'am intors si am continuat sa cant.Stiam ca este aproape de mine.Simteam ca este vampir asa ca am schitat un zambet pe fata.Am terminat de cantat cantecul si am oftat incet. "-Te'am simtit,poti veni aici,spun eu zambind dar fara sa ma intorc | |
|
| |
Hayato Gokudera
| Subiect: Re: The Waves of Sea Dum Noi 20, 2011 1:49 am | |
| - Si eu te-am simtit, n-am vrut sa te intrerup din cantat. ii spuse calm si linistit Hayato, intorcandu-se usor pe calcaie si pasi incet catre tanara. Incepu sa creeze diferite forme din fumul de tigara, ridicandu-si privirea verzuie catre cer pentru cateva clipe. | |
|
| |
Yuki Cross
| Subiect: Re: The Waves of Sea Dum Noi 20, 2011 1:59 am | |
| M'am ridicat dandu'mi usor cu mainile pe rochita.I'am zambit usor si m'am uitat la el in ochi "-Chiar ti'a placut?,intreb eu mirata Am facut niste ochi mari si vantul a inceput sa imi mangaie usor parul.Valurile se mai potolisera dar totusi zgomotul facut de spargerea lor de stanci inca imi ajungea la urechi "-Apropo,numele meu este Yuki...Yuki Cross,spun eu in timp ce intind mana spre baiat si schitez un zambet larg | |
|
| |
Hayato Gokudera
| Subiect: Re: The Waves of Sea Dum Noi 20, 2011 2:17 am | |
| Hayato aproba scurt din cap la intrebarea fetei, coborandu-si treptat privirea catre ea. Cu mana stanga isi lua tigara dintre buze si sufla fumul in directia opusa ei, iar cu cealalta ii stranse mana prieteneste. - Hayato, Hayato Gokudera. se prezenta la randu-i, dandu-i usor drumul si isi cuvunfa iar mana in buzunarul blugilor. | |
|
| |
Yuki Cross
| Subiect: Re: The Waves of Sea Dum Noi 20, 2011 2:23 am | |
| Am zambit usor.M'am uitat cu niste ochi mari plin de nostalgie catre mare si am oftat usor.Aveam ochii rosi,dar nu imi pasa,vroiam sa stau aici,sa ma relaxez,sa cant,sa cunosc oameni noi.Sa imi petrec timpul.Dupa moartea parintilor mei,totul la mine se schimbase.Nu prea aveam incredere in nimeni dar odata si odata va trebui sa fiu cum mi'a spus mama.Sa uit de moartea lor,sa uit de tipul de care m'am indragostit,sa uit de tot.Ma uitam la tipul de langa mine cum fuma si am zambind usor.Linistea se asterna peste noi doi. "-Ce frumos e peisajul acesta.Mereu ma calmeaza si ma face mult mai fericita.Natura poate fi un ghid foarte bun,spun eu scotand limba copilareste | |
|
| |
Hayato Gokudera
| Subiect: Re: The Waves of Sea Dum Noi 20, 2011 10:34 am | |
| - Sentimentul este acelasi, as putea spune.. ingana pe un ton mai incet, aproape soptit Hayato terminandu-si in scurt timp de fumat tigara. | |
|
| |
Yuki Cross
| Subiect: Re: The Waves of Sea Dum Noi 20, 2011 10:36 am | |
| II placea la fel de mult ca si mie aceasta imagine.In scurt timp a terminat de fumat tigarea si a ascuns'o dragut in nisip "-Ma bucur ca iti place,spun eu zambind larg | |
|
| |
Hayato Gokudera
| Subiect: Re: The Waves of Sea Dum Noi 20, 2011 10:52 am | |
| Tanarul isi cufunda mai apoi mainile in buzunarele blugilor, privind doar cateva secunde catre cer. - Vii la o plimbare? intreba pe tonul sau calm si profund, luand-o incet la pas. | |
|
| |
Yuki Cross
| Subiect: Re: The Waves of Sea Dum Noi 20, 2011 10:55 am | |
| Statea calm si privea dar dintr'o data se ridica si ma invita la o plimbare.M'am ridicat usor si m'am scuturat de nisip "-Desigur...as fi incantata,spun eu schitand un zambet larg pe fata | |
|
| |
Hayato Gokudera
| Subiect: Re: The Waves of Sea Dum Noi 20, 2011 11:02 am | |
| Pasi la fel de calm si agale ca acum cateva clipe, lasandu-si privirea verde in jos. Lasa sa se asterne peste ei o liniste mortala pret de cateva secunde. - Si.. spune-mi ceva despre tine, orice. deschise Hayato la intamplare un subiect de discutie, chiar daca nu se pricepea in mare la asa ceva, dar n-avea de gand sa ramana precum o statuie. | |
|
| |
Yuki Cross
| Subiect: Re: The Waves of Sea Dum Noi 20, 2011 11:12 am | |
| Am mers cu el la o plimbare.Peste noi se asternu o liniste parca,natura tinea un moment de reculegere.A deschis un subiect anume,chiar pot spune ca m'a salvat pentru ca nu aveam idei. "-Pai sunt o fire sociabila,copilaroasa,vesela,dragalasa,imi place sa cant,sa dansez.Am un trecut desul de trist asa ca increderea in persoane si chiar iubirea ......nu prea mai e ca inainte.Intr'un fel e bine,dar intr'un fel nu.Si sunt multe chestii prin care ma pot descrie dar nu vreau sa te plictisesc,spun eu zambind la el.Da tu ? | |
|
| |
Hayato Gokudera
| Subiect: Re: The Waves of Sea Dum Noi 20, 2011 11:44 am | |
| - Dar trebuie sa afli ca nu toate persoanele sunt la fel ca cele de dinainte, asta este valabil si pentru experiente. ii spuse usor ganditor Hayato, ridicandu-si privirea din pamant. Despre mine nu prea as sti ce sa spun, nu prea sunt multe de spus.. doar ca imi place tot ce tine de liniste, arme, de regula fac tot ce simt pe moment ca trebuie sa fac. Nu suport ca cineva sa-mi ceara socoteala, sa ma contrazica sau sa-mi impuna ceva. Si.. oh, da! Urasc persoanele cu nasul pe sus si plangacioase! ii insira Hayato relaxat, pasind incet pe nisip. | |
|
| |
Yuki Cross
| Subiect: Re: The Waves of Sea Dum Noi 20, 2011 11:49 am | |
| L'am ascultat in liniste pe baiat.Chiar avea dreptate.Era un tip super si la unele chestii semanam "-Se pare ca semanam la unele chestii.Sper sa iti place de mine,spun eu zambind dulce la el | |
|
| |
Hayato Gokudera
| Subiect: Re: The Waves of Sea Dum Noi 20, 2011 11:58 am | |
| - Nu pot spune asta de pe acum. Abia te cunosc! ridica scurt din umeri baiatul, privind-o cu coada ochiului pe Yuki, in timp ce inainta cu pasi calm, apasati. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: The Waves of Sea | |
| |
|
| |
| The Waves of Sea | |
|