| The ghost of you | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Alexander Schneider
| Subiect: The ghost of you Dum Noi 20, 2011 3:50 am | |
| Nici o dimineata nu era mai buna , decat aia care o incepi cu telefonul sunand.Isi scoase mana de sub patura avand perna pe cap si dadu ocupat , fara sa ii pese cine il sunase. Simti razele soarelui pe corpul lui si injura vrand sa doarma mai departe , dar nu reusi.Dadu perna la o parte , ridicandu-se pana la urma si se ridica.Merse in bucatarie , semanand ca un mort si isi facu o cafea , intorcandu-se in camera si trantindu-se pe canapea.Dadu drumul la televizor aprinzandu-si o tigara.Arata ca o fantoma , dar nu ii pasa chiar deloc cat de devreme era sau ceva in genul cand venea vorba de tigari si cafea. Incepu sa butoneze televizorul aiurea cuatand ceva bun de vizionat , dar nu avea el acest noroc.Isi dadu ochii peste cap luand cateva guri de cafea. | |
|
| |
Yuki Cross
| Subiect: Re: The ghost of you Dum Noi 20, 2011 4:00 am | |
| Era foarte dimineata,dar nu am dormit toata noaptea.Eram plina de energie asa ca m'am urcat intr'un copac.Inspectam fiecare camera,majoritatea dormeau la ora asta dar intr'o camera era un baiat care avea o cafea langa el,tigarea in mana si butona televizorul in speranta ca va gasi ceva bun de vazut la el in dimineata aceasta.Am zambit usor.Nu il voi deranja in nici un fel,oricum nu cred ca ma va vedea aici in copac.Daca cumva ma vede,sigur nu ma va saluta asa ca am continuat sa stau pe aceea creanga si sa dau din picioare ca un copil mic care nu are ce face | |
|
| |
Alexander Schneider
| Subiect: Re: The ghost of you Dum Noi 20, 2011 4:09 am | |
| Simti cum este privit si isi indrepta privirea spre fereastra , vazand o fata in copac.Lasa cafeaua pe masa avand tigara intre doua degete si apropiindu-se spre geam.Deschise larg fereastra asezandu-se pe pervaz , privind-o cu un zambet schitat. -Neata.spuse fara prea mult chef. | |
|
| |
Yuki Cross
| Subiect: Re: The ghost of you Dum Noi 20, 2011 4:12 am | |
| Am auzit cum cineva deschide geamul.M'am uitat mirata si dintr'o data il vad pe baiatul brunet cu tigarea in mana "-Neata.Scuze nu vroiam sa te deranjez,spun eu schitand la randul meu un zambet pe fata | |
|
| |
Alexander Schneider
| Subiect: Re: The ghost of you Dum Noi 20, 2011 4:17 am | |
| -Nu deranjezi , putina companie nu strica niciodata.spuse dandu-se de la geam facandu-i semn fetei sa intre in camera lui. Nu il deranja cu nimic chiar se simtea mai bine sa aibe companie.Trase un fum din tigara tinandu-l putin in piept apoi dandu-l din nou afara urmat de tuse facandu-l sa injure incet. | |
|
| |
Yuki Cross
| Subiect: Re: The ghost of you Dum Noi 20, 2011 4:20 am | |
| Am zambit usor.Baiatul imi facu semn sa intru.Am ras usor si am facut un salt pana in camera.Era foarte usor,deoarece eram vampir si sincer eram mandra de asta.L'am auzit tusid "-Hey,esti bine?,spun eu un pic speriata Ma speriase deoarece tusise rau.I'am pus mana pa umar si m'am apropriat de el pentru a vedea ce are | |
|
| |
Alexander Schneider
| Subiect: Re: The ghost of you Dum Noi 20, 2011 4:32 am | |
| Dadu afirmativ din cap schitand apoi un zambet. -Da sunt bine , e de la tigari.Alex.se prezenta pana la urma privind-o pe tanara din fata lui. El sa se comporte normal?Nu prea era genul sau sa se comporte frumos sau ceva in genul.Sigur picase in cap azi noapte sau ceva in genu. | |
|
| |
Yuki Cross
| Subiect: Re: The ghost of you Dum Noi 20, 2011 4:36 am | |
| Ma linistisem pe moment,era bine nu patise nimic.A zambit usor si a intins mana catre mine in timp ce isi spunea numele "-Ma bucur ca esti bine.E sunt Yuki,spun eu cu un zambet larg pe buze Wow nu mai fusesem asa de fericita si nefricoasa pana acum.De cand parintii mei au fost omorati de cel de care m'am indragostit....nu prea am mai avut incredere in nimeni.Eram sociabila,dar asta era un pas mare | |
|
| |
Alexander Schneider
| Subiect: Re: The ghost of you Dum Noi 20, 2011 4:40 am | |
| -Incantat.Te servesc cu ceva?intreba , vrand sa fie politicos. Nu vroia sa para un badaran , ce era , dar totusi sa inceapa cu dreptul era bine. | |
|
| |
Yuki Cross
| Subiect: Re: The ghost of you Dum Noi 20, 2011 4:42 am | |
| "-Nu,nu te deranja,spun eu zambind Cred ca baiatul vroia sa faca o impresie buna.M'am asezat usor pe pervajul de la geam si il priveam in ochi | |
|
| |
Alexander Schneider
| Subiect: Re: The ghost of you Dum Noi 20, 2011 4:49 am | |
| -Ok , cum vrei.spuse luandu-si cafeaua de pe masa si luand cateva guri. Schita un zambet , continuand sa isi fumeze tigara plictisit.Nu avea chef de nimic si sa doarma era cel mai bun lucru pe care il putea face , dar i se f*** toata dimineata. | |
|
| |
Yuki Cross
| Subiect: Re: The ghost of you Dum Noi 20, 2011 4:53 am | |
| Baiatul era cam stresat,se pare ca se trezise prea dimineata si nu ii placea asa ceva.M'am dus usor in spatele lui in timp ce i'am atins usor cu degetele umerii.I'am strans usor,in ideea de aiface un masaj "-Relaxeaza'te,esti prea incordat.Stiu ca nu esti genul de tip sociabil sau chiar amabil,dar macar ai incercat,spun eu schitand un zambet | |
|
| |
Alexander Schneider
| Subiect: Re: The ghost of you Dum Noi 20, 2011 5:19 am | |
| Se retrase.Nu prea ii placea sa i se faca masaj.O privi pe tanara schitand un zambet. -Nu ma cunosti si mam trezit cu fata la cearceaf asa ca na nu te supara daca spun si chestii care nu ar trebui.spuse dand din umeri si trantindu-se pe canapea. | |
|
| |
Yuki Cross
| Subiect: Re: The ghost of you Dum Noi 20, 2011 5:51 am | |
| M'am retras si am schitat o fata cam trista.Nu il puteam intelege,dar m'am dus inapoi la locul meu.Nu il intelegeam absolut de loc. "-Imi pare rau.Nu o sa ma supar,sunt obisnuita sa mi se spuna lucruri urate,spun eu zambind fals | |
|
| |
Alexander Schneider
| Subiect: Re: The ghost of you Dum Noi 20, 2011 6:12 am | |
| Ii venea sa se plesneasca singur pentru ce ii spusese.Se ridica de pe canapea , ajungand in fata ei si o cuprinse in brate. -Hey , hey mie imi pare rau pentru ce am zis , nu trebuia sa ma razbun pe tine ca eu mam trezit cu fata la cearceaf.sopti. | |
|
| |
Yuki Cross
| Subiect: Re: The ghost of you Dum Noi 20, 2011 6:38 am | |
| S'a ridicat de pe canapea si a venit in fata mea.M'a strans tare in brate.Am ramas cu niste ochi mari.Ma simteam bine cand ma imbratisa,ma simteam iubita si simteam caldura sufleteasca.Mainile au inceput sa imi tremure de emotii dar cu toate acestea mi'am pus mainile in jurul abdomenului sau.Imi venea sa plang dar nu am facut'o si nici nu mai vroiam sa mai spun ceva.In final...nu ma gandeam ca poate fi si asa,este un alt Alex "-Esti....foarte dulce,spun eu cu vocea tremuranda | |
|
| |
Alexander Schneider
| Subiect: Re: The ghost of you Dum Noi 20, 2011 9:00 am | |
| Chicoti incet fantomatic privind-o in ochi calm. -Mda...nu ma vezi asa prea des oricum.spuse dand usor din umeri si zambindu-i.Si ce ai vrea sa facem?intreba curios si plictisit. | |
|
| |
Yuki Cross
| Subiect: Re: The ghost of you Dum Noi 20, 2011 9:02 am | |
| Aveam inca niste ochi mari si pierduti.El a inceput sa chicoteasca.L'am tras de abdomen spre mine si l'am strans tare intr'o alta imbratisare "-Pai nu am nici o idee.Gaseste tu una,spun eu chicotind | |
|
| |
Alexander Schneider
| Subiect: Re: The ghost of you Lun Noi 21, 2011 7:42 am | |
| -Ce zici de o plimbare?intreba dand din umeri plictisit si retragandu-se dupa un timp. Nu prea avea chef de nimic , dar parca o plimbare suna bine pana la urma si in plus de ce nu?Oricum nu avea ceva mai bun de facut. | |
|
| |
Yuki Cross
| Subiect: Re: The ghost of you Lun Noi 21, 2011 7:49 am | |
| M'am indepartat usor si am chicotit usor.I'am zambit dulce si l'am privit pervers in ochi "-Ti'am luat'o inainte,spun eu vesela Am ras si am sarit usor pe geam.Cine ma vedea zicea ca sunt nebuna,dar energia mea nu avea limite.Am aterizat super,chiar daca rochia mea se ridica usor la inceput.Nu luat'o in seama chiar daca am ras usor | |
|
| |
Alexander Schneider
| Subiect: Re: The ghost of you Lun Noi 21, 2011 8:09 am | |
| O urma si el avand mainile in buzunarele blugilor ce ii purta.Norocul sau ca se schimbase chiar dupa ce se trezi nu mai trebuia sa mai stea zece ani.Ateriza in picioare in fata fetei schitand un zambet. | |
|
| |
Yuki Cross
| Subiect: Re: The ghost of you Lun Noi 21, 2011 10:55 am | |
| A aterizat in fata mea si a schitat un zambet.M'am apropriat de el si il priveam in ochi.Am schitat si eu un zambet larg pe chip si am scos limba la Alex.Am chicotit incet.Am inceput sa ma plimb incet,fara sa mai scot vreun sunet "-Ce frumos e afara.E o zi minunata pentru plimbari,spun eu zambind | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: The ghost of you | |
| |
|
| |
| The ghost of you | |
|