| No fucking way . . . | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Lucas Nightrey
| Subiect: No fucking way . . . Dum Noi 20, 2011 3:50 am | |
| Orele se terminasera de aproximativ zece minute , iar cladirea era aproape goala . El ramasese , si asa nu mai avea altceva de facut . Se juca cu o minge de basket , facand niste aruncari la cos . Oricine altcineva ar fi spus sa-si caute pe cineva cu care sa se joace , dar lui ii era bine asa . Nu era dornic sa-i cunoasca pe cei de acolo , inca .
Ultima editare efectuata de catre Lucas Nightrey in Dum Noi 20, 2011 4:19 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Yuki Cross
| Subiect: Re: No fucking way . . . Dum Noi 20, 2011 4:10 am | |
| Vroiam sa ma duc in sala de sport sa ii dau ceva profei.Ma indrept cu pasi marunti catre sala.Intru in ea si aud niste zgomote facute de o minge de basket,ma gandeam ca profa iar vrea sa isi aduca aminte de tineretile ei si mai se joaca cu mingea de basket. "-Hey,v'am adus foile astea,spun eu cam plictisita Cand intra vad un baiat blond care se juca cu mingea de basket.M'am uitat in stanga si in dreapta dupa profa,dar nu era nici o urma de ea "-Scuze,daca te'am deranjat,eu o cautam pe profa de sport,spun eu schitand un zambet mic | |
|
| |
Lucas Nightrey
| Subiect: Re: No fucking way . . . Dum Noi 20, 2011 4:28 am | |
| Incepu sa bata mingea , cand intra cineva care parea s - o caute pe profesoara de sport . Nu-i intelesese prima replica , dar auzise "Scuze,daca te - am deranjat , eu o cautam pe profa de sport.". Well , pe el nu - l deranja absolut deloc , dar nici nu stia ce sa - i raspunda . - Ahm , habar n - am unde e . spuse el , realizand abea in acel moment ca probabil , si tanara era o eleva . Crezi ca baba aia mai ramane in scoala dupa ce se termina orele ? intreba el , in timp ce se pregatea pentru a arunca la cos . | |
|
| |
Yuki Cross
| Subiect: Re: No fucking way . . . Dum Noi 20, 2011 4:41 am | |
| Am inceput sa rad cand i'am auzit replica.Mi'am auzit usor fustita si m'am uitat la el cum arunca aceea minge la cos "-Eee,pot spune ca baba aia nu prea sta.Dar cateodata cade in cap si dupa ore si sta sa joace basket in sala de sport,spun eu chicotind | |
|
| |
Lucas Nightrey
| Subiect: Re: No fucking way . . . Dum Noi 20, 2011 9:48 am | |
| Dupa ce nimerise cosul , o privi din nou pe tipa , observand ca purta o fusta . Calm down , Lucas . se gandi acesta , caci instinctele lui prostesti se trezeau din nou la viata . Mda . comenta el , fiind complet intr - o alta lume . Dohh , trebuia sa profite de asta . Girl , arunca foile alea pe undeva . Joci ? o intreba el , vrand sa - i arunce mingea . Stai . Ce tot facea el ? ! Deja flirta cu tipele ? ! Oh no . Cateodata actiona prea rapid . | |
|
| |
Yuki Cross
| Subiect: Re: No fucking way . . . Dum Noi 20, 2011 9:53 am | |
| Ma uitam la tip,chiar mi se parea amuzant.Am inceput sa chicotesc cand l'am auzit "-Desigur,de ce nu ?Dar nu sunt minunata,spun eu putin bosumflata M'am aplecat usor incat fusta sa nu mi se ridice prea sus.Lungimea nu era tocmai una mare.Am lasat usor foile si m'am dus spre el | |
|
| |
Lucas Nightrey
| Subiect: Re: No fucking way . . . Dum Noi 20, 2011 10:00 am | |
| Dadu din umeri , caci , really , nici el nu era cine stie ce la basket . Si oricum ii placeau mult competitiile . In tip ce fata se apropria de teren , el ii arunca mingea usor , vrand ca ea sa fie prima care arunca si el care impiedica . | |
|
| |
Yuki Cross
| Subiect: Re: No fucking way . . . Dum Noi 20, 2011 10:04 am | |
| Am prins mingea in mana.Am inceput sa o invart si sa ma uit usor la ea si dupa la tipul blond de langa mine.Am mai invartit'o de 2 ori am sarit putin in sus si am aruncat mmingea la cos.Tipul nu mai putu face nimic.Oricum era prima mea aruncare.Mingea a cazut prin cos.Eram fericita "-Yay,direct in cos!!,spun eu vesela invartindu'ma | |
|
| |
Lucas Nightrey
| Subiect: Re: No fucking way . . . Dum Noi 20, 2011 10:10 am | |
| In timp ce ea invartea mingea , se pregatea . . . and so on , el se indrepta spre zona cosului , ca sa fie pregatit pentru aruncare . Well , ea fu mai rapida si aruncase inainte ca el sa fie gata , si spre surprinderea lui , nimerise . Se incrunta putin , nu - i convenea . Mingea lovi pamantul , el prinzand - o in ambele maini . -Dehh , ma rog . spuse el incet . Am uitat sa mentionez ca urasc sa pierd ? adauga el cu voce tare , fiind randul lui acum sa arunce . | |
|
| |
Yuki Cross
| Subiect: Re: No fucking way . . . Dum Noi 20, 2011 10:13 am | |
| Ma uitam ciudat la el si am scos limba rautacios.M'am intors usor cu spatele ca un copil mic. "-Neahh ce rau esti!,spun eu suparata | |
|
| |
Lucas Nightrey
| Subiect: Re: No fucking way . . . Dum Noi 20, 2011 10:36 am | |
| Tipa se supara si ii scoase limba . Pur si simplu nu intelegea cum de reusea sa - i supere pe altii atat de repede , o calitate de - a lui poate . Da , calitate ! Nu defect , el o considera o calitate . Totusi era vina lor , ca se suparau imediat . - Stiam ca sunt . ii raspunse , schitand un zambet un pic rautacios , aruncand intr-un final la cos . | |
|
| |
Yuki Cross
| Subiect: Re: No fucking way . . . Dum Noi 20, 2011 10:38 am | |
| Am oftat usor in timp ce am auzit ca baiatul arunca la cos.Chiar a nimerit.Am batut usor din palme si m'am pus usor pe jos "-Felicitari,spun eu inca bosumflata | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: No fucking way . . . | |
| |
|
| |
| No fucking way . . . | |
|