Tainted Blood
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

rpg anime

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

The sound of waterfall<3

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Yuki Cross

Yuki Cross

Data de înscriere : 19/11/2011

The sound of waterfall<3 Empty
MesajSubiect: The sound of waterfall<3   The sound of waterfall<3 Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 3:56 am

Mergeam usor prin padure.Multe animale stateau in jurul meu si se jucau.Era un peisaj atat de mirific.Frunzele faceau un dans alaturi de vant si pe mine ma faceau sa zambesc.Am auzit un sunet ciudat,m'am dus repede catre el.Pe acolo era o cascada care facea un zgomot cumplit dar,era un peisaj mirifc care te lasa fara glas.Am ras usor si mi'am bagat picioarele in apa.Nu simteam nimic deoarece sunt un vampir,dar nu imi pasa.Era prea frumos.Nu credeam ca este adevarat.Acesta poate fi locul meu de reculegere...pentru ca in atatia ani nimic nu m'a facut chiar asa de fericita cum sunt acum
Sus In jos
Alexander Schneider

Alexander Schneider

Data de înscriere : 20/11/2011

MesajSubiect: Re: The sound of waterfall<3   The sound of waterfall<3 Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 4:52 am

Statea rezemat de un copac cu o mana in buzunar si in cealalata avand tigara.Ochii lui de un rosu inuman in acel moment , il faceau sa arate incredibil de frumos si demonic in acelasi timp.Il durea undeva ce se intampla in jurul lui.Vroia sa vaneze , dar nu prea avea ce acest lucru enervandu-l destul de tare.
Ofta incet , aruncand chistocul de tigara in iarba si calcandu-l apoi plictisit.Isi aranja sapca neagra ce o purta fara asi lasa ochii la vedere.
Sus In jos
Yuki Cross

Yuki Cross

MesajSubiect: Re: The sound of waterfall<3   The sound of waterfall<3 Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 5:06 am

Inca ma uitam la cascada,simteam prezente in jurul meu dar credeam ca sunt animalele.Ochii mi se facura de un rosu aprins si coltii iesisera la iveala.Stiam ca va trebui odata si odata sa ma hranesc,dar stateam intr'un camin in care existau pungi cu sange.Inainte sa plec mi'am luat in rucsacul pe care il purtam mai mereu dupa mine doua sticlute cu sange.Am baut jumate din una iar ochii mei caprui iesisera la iveala iar coltii intarara inapoi intru incat sa nu iasa in evidenta.M'am uitat in spate si am vazut o silueta.M'am ridicat usor si m'am spre ea.Era chiar Alex.Am zambit usor dar am vazut ca baiatul era cam abaut.M'am apropriat de el destul de mult si i'am luat barbia inte degete chiar daca eram sigura ca va comenta.M'am uitat in ochii lui.Erau rosii,avea nevoie de sange,avea nevoie sa vaneze.
"-Offf,offf,spun eu suparata
Mi'am dat jos rucsacul si i'am aruncat o sticla cu sange lui Alex.Avea nevoie de ea,oricum eu ma hranisem.Am zambind usor rezemandu'ma de copac iar dupa am scos limba copilareste
Sus In jos
Alexander Schneider

Alexander Schneider

MesajSubiect: Re: The sound of waterfall<3   The sound of waterfall<3 Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 5:23 am

Prinse sticluta de sange la timp , dar nu o desfacu.Nu bea niciodata acel sange sintetic facut special pentru ei , ca sa nu mai aiba probleme.Il ura si nu ii facea bine chiar deloc.
-Mersi , dar prefer sangele proaspat.spuse calma si dand din umeri.
Avea starea lui normala , adica indiferent si arogant mai tot timpul.Nu ii pasa cu cine vorbea era mult prea batut in cap sau ceva in genu pentru a abtine din ceea ce avea de gand sa spuna.Asta era el si nimeni si nimmic nu il va schimba vreodata.
-Nu ar trebui sa fii in academie?intreba plictisit , jucandu-se cu sticluta din mana gandindu-se daca sa o bea sau nu.
Sus In jos
Yuki Cross

Yuki Cross

MesajSubiect: Re: The sound of waterfall<3   The sound of waterfall<3 Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 6:08 am

Nu a vrut sa accepte sangele dat de mine.Cred ca vroia sange proaspat,nu aveam ce face.
"-Nu cred ca e o intrebare buna.Asta te'as intreba si eu pe tine.Vreau sa ma mai plimb,sa stau cu natura si de ce nu poate voi gasi un vampir dragut care sa ma iubeasca cu adevarat si sa nu isi bata joc de mine cum a facut si fostul meu prieten,am spus eu oftand
Nu stia ce sa faca,sa accepte sa bea sangele sau sa se duca sa vaneze unul proaspat de la vreun om nevinovat.
Sus In jos
Alexander Schneider

Alexander Schneider

MesajSubiect: Re: The sound of waterfall<3   The sound of waterfall<3 Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 6:27 am

-Toti ne gasim pana la urma iubirea vietii , oricum vei gasi pe cineva care sa te iubeasca asa cum esti frumoasa , dulce si buna.spuse facandu-i scurt cu ochiul.
Desfacu pana la urma capacul sticlutei dandu-l pe gat si strambandu-se cand ii simti gustul sintetic.
-Si mersi inca o data pentru sange , chiar daca nu meritam.continua ochii lui devenind din nou de un alabastru intens.
Sus In jos
Yuki Cross

Yuki Cross

MesajSubiect: Re: The sound of waterfall<3   The sound of waterfall<3 Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 6:47 am

M'am inrosit la afirmatia lui.M'am dus langa el si l'am luat de barbie si m'am uitat in ochii lui .Nu mai erau rosii si devenisera de un albastru cristalin.A baut si sangele pana la urma.
"-Si tu esti foarte dragut si ai niste ochi foarte frumosi.Te pierzi in albastru lor cristalin,spun eu zambind
Sus In jos
Alexander Schneider

Alexander Schneider

MesajSubiect: Re: The sound of waterfall<3   The sound of waterfall<3 Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 9:01 am

-Mersi .spuse dand usor din umeri si privind-o in ochi.
Nu ii placea sa fie prins de barbie , avea asa un tic al sau.Ii dadu mana la o parte continuand sa o priveasca si zambind mai departe.
Sus In jos
Yuki Cross

Yuki Cross

MesajSubiect: Re: The sound of waterfall<3   The sound of waterfall<3 Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 9:07 am

M'am bosumflat cand mi'a dat mana laoparte de pe barbia lui.Am scos limba putin cam suparata.Dar in schimb el a continuat sa ma priveasca in ochi,ceea ce faceam si eu
"-Off nu iti convine nimic,spun eu suparata
M'am dus la cascada bagandu'mi din nou picioarele in apa si incepand sa camt fericita
Sus In jos
Alexander Schneider

Alexander Schneider

MesajSubiect: Re: The sound of waterfall<3   The sound of waterfall<3 Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 7:43 am

-Asta este.spuse dand din umeri.
Isi dadu jos camasa ce o purta , lasandu-si abdomenul la iveala si sarind in cascada cu blugii pe el plictisit.
Sus In jos
Yuki Cross

Yuki Cross

MesajSubiect: Re: The sound of waterfall<3   The sound of waterfall<3 Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 7:55 am

Am ramas socata.Asta era ideea mea.M'am uitat putin la ea si m'am inrosit.Dar nu aveam sa fiu mai fraiera.M'am dus dupa un copac si m'am dezbracat doar in lenjeria intima.Era ca un costum de baie asa ca nu avea ce sa protesteze.Fiind vampir m'am dus cu o viteza de nedescris in spatele cascadei.Din cauza ,apei nu ma vedeam.Imi era putin rusine asa ca am stat ceva timp acolo.
"-Aha....ce bine este cand te balacesti in cascada,spun eu in ce chicoteam
Sus In jos
Alexander Schneider

Alexander Schneider

MesajSubiect: Re: The sound of waterfall<3   The sound of waterfall<3 Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 8:12 am

Se rezema cu spatele de marginea cascadei privind aiurea in jur.Nu prea era atent la tanara , era genul acela care nu dadea atentie la orice.
-Aham , dar de ce tie rusine de mine?intreba curios , fara sa aiba vreo expresie pe chip.
Sus In jos
Yuki Cross

Yuki Cross

MesajSubiect: Re: The sound of waterfall<3   The sound of waterfall<3 Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 11:37 am

Ma uitam prin jur si am rosit destul de mult.Am ras usor incat sa nu auda asta si dupa aveam de gand sa ies,dar am mai ramas.Rusinea nu imi trecea
"-Pai....sunt in lenjerie intima,dar totusi,spun eu zambind
Am pufait scurt si am iesit de dupa cascada,aratandu'mi formele in fata baiatului
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: The sound of waterfall<3   The sound of waterfall<3 Icon_minitime

Sus In jos

The sound of waterfall<3
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Speed of sound

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Tainted Blood :: ::Outside of Boston :: >Cascada-
Mergi direct la: