Tainted Blood
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

rpg anime

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Touching and kissing under the diffuse light of the Moon ...

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Valentine von Wilhem .

Valentine von Wilhem .

Data de înscriere : 19/11/2011

Touching and kissing under the diffuse light of the Moon ... Empty
MesajSubiect: Touching and kissing under the diffuse light of the Moon ...   Touching and kissing under the diffuse light of the Moon ... Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 4:19 am

OOC : Sâmbătă seară , ora 22 : 30 .

BIC :
O zi de sâmbătă ca oricare alta , iar Valentine se hotărâ să iasă din casă şi să meargă la un club . Îşi luă pe ea o rochiţă neagră , cu un decolteu generos , ce îi punea în valoarea formele şi picioarele lungi iar în picioare o pereche de botine negre cu un toc destul de mare , apoi plecă , fără a mai lua maşina . Ajunse rapid la club , sau poate aşa gândea ea şi intră înăuntru , ochii ei , analizând locul . Era destul de aglomerat , deşi era încă devreme . Se îndreptă cu paşi mici şi relaxaţi , fiind sigură pe ea , spre bar , ignorând comentariile unor băieţi aflaţi la o masă . " Idioţi . " , gândi fără a schiţa vreun gest şi se opri în faţa tejghelei . Se aşeză pe un scaun , dându - şi părul pe spate şi îşi comandă un Martini , scrutând cu privirea ce era în jurul ei . Ringul de dans , era plin de adolecenţi , iar mesele ocupate .
" S - a umplut destul de repede locul " , îi spuse fetei de la bar , iar aceasta aprobă , privind în jur . " Ca niciodată ", adăugă rozalia în gândul ei şi zâmbi când primi băutura . Luă o gură , simţind câteva furnicături e limbă .
Sus In jos
Vladimir Skzopft

Vladimir Skzopft

Data de înscriere : 20/11/2011

MesajSubiect: Re: Touching and kissing under the diffuse light of the Moon ...   Touching and kissing under the diffuse light of the Moon ... Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 4:26 am

Afara era mult prea frig pentru o plimbare si Vladimir avea sincer nevoie de o bautura si poate de ceva distractie . Imbracat ca deobicei cu tricoul rosu , blugii negri , conversii de aceeasi culoare cu pantalonii si geaca de piele , intra in clubul aflat nu foarte departe de centrul orasului . Lumea se dadu un pic la o parte cand Vlad trecu pe langa ei , insa blondul nu le arunca nici macar o privire . Ajunse la bar si isi comanda o vodka , ca de obicei .
Se roti cu scaunul din piele maro , inspre scena pe care se aflau mai multe animatoare si le analiza destul de lent , ca un pradator la vanatoare . Dadu pe gat paharul primit , lichidul curgandu-i putin pe barbie in jos .
Sus In jos
Valentine von Wilhem .

Valentine von Wilhem .

MesajSubiect: Re: Touching and kissing under the diffuse light of the Moon ...   Touching and kissing under the diffuse light of the Moon ... Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 4:29 am

Până la urmă se plictisi să stea jos , iar după ce termină băutura , se ridică , vrând să danseze , mai ales că începuse o melodie pe care o adora . Ajunse rapid pe ringul de dans şi începu să - şi mişte trupul lasciv pe ritmul melodiei , fără a da prea multă importanţă celor din jur . Nu îi păsa de alţii , atâta vreme , cât ea se simţea bine . Asta conta cel mai mult , nu - i aşa ? Exact ! Zâmbi finuţ şi dulce , lăsându - se uşor în jos . Se ridică la fel de lent şi îşi trecu degetele lungi prin părul alb , dându - l de pe chip . Continuă să se mişte fără a privi persoanele ce dansau lângă ea .
Sus In jos
Vladimir Skzopft

Vladimir Skzopft

MesajSubiect: Re: Touching and kissing under the diffuse light of the Moon ...   Touching and kissing under the diffuse light of the Moon ... Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 4:36 am

De la animatoare isi indrepta privirea plictisit inspre ringul de dans . Incepuse melodia preferata a Valentinei . Probabil ca daca ar fi fost acolo , ringul de dans i-ar fi fost ' adapost ' timp de cateva minute . Incepu sa se joace cu paharul , invartindu-l lent , iar in acelasi timp gheata cadea de pe o parte pe alta .
Parul acela de un roz ce dadea usor spre lila ii atrase atentia , iar mirosul de mosc combinat cu vanilie ii ajunse pana la nari . Se misca lasciv , atragand multe priviri asupra sa . Vlad se simtea gelos , cum puteau sa se uite la fosta sa iubita ? Mormai o injuratura la adresa tuturor celor care se uitau la ea si mere inspre trupul ei micut .
Un moment mai tarziu , era deja in spatele ei . I-l lipi de pieptul sau bine facut , miscandu-se odata cu ea , exact ca acum cateva luni .
Sus In jos
Valentine von Wilhem .

Valentine von Wilhem .

MesajSubiect: Re: Touching and kissing under the diffuse light of the Moon ...   Touching and kissing under the diffuse light of the Moon ... Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 4:46 am

Tresări când îl simți lipită de ea , trupul ei mulându - se perfect pe al lui . Trase aer în piept , inima luându - i - o la goană . Se lăsă ușor în jos , mișcându - se în acel ritm cu el , deși știa că făcea o mare greșală . În schimb nu - i mai păsa . Oftă scurt și se întoarse cu fața la el , privindu - l în ochi . Își duse brațele după gâtul lui și îl trase mai aproape de ea , lipindu - i trupul de al ei și mai mult . Nu se putu abține să nu - i inhaleze prfumul ce o amețea ca de fiecare dată . Zâmbi fermecător .
Sus In jos
Vladimir Skzopft

Vladimir Skzopft

MesajSubiect: Re: Touching and kissing under the diffuse light of the Moon ...   Touching and kissing under the diffuse light of the Moon ... Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 4:51 am

Ea se lipi mai mult de el , intorcandu-se cu fata si punandu-si mainile in jurul gatului sau . Era uimit intr-un fel , nu se astepta la asa ceva , dar nu o arata . Isi puse mainile pe talia ei , lasand-o usor pe spate , ca o gluma veche de-a lor . Zambi amuzat , si ii facu cu ochiul . Ii fusese dor de ea .
Sus In jos
Valentine von Wilhem .

Valentine von Wilhem .

MesajSubiect: Re: Touching and kissing under the diffuse light of the Moon ...   Touching and kissing under the diffuse light of the Moon ... Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 4:55 am

Își trecu mână prin părul lui , urcându - și piciorul pe talia lui când o lăsă în jos . Îl lăsă din nou jos și îl privi în ochi . Îi fusese al dracu de dor de el , dar desigur nu avea s - o recunoscă . Deși tânjea după un sărut , de fapt după mai multe . Îi trase chipul spre al ei .
" Sărută - mă " , spuse cât pentru ei doi , fără să - l scape din ochi .
Sus In jos
Vladimir Skzopft

Vladimir Skzopft

MesajSubiect: Re: Touching and kissing under the diffuse light of the Moon ...   Touching and kissing under the diffuse light of the Moon ... Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 4:57 am

Nu protesta , nu spuse nimic . Defapt , inca de cand se desprtisera astepta sa faca asta . Isi lipi buzele de ale ei , apasat , iar mainile sale ramasera pirnite pe talia ei micuta . Limba sa trecu lent peste buze , facandu-si loc destul de usor .
Sus In jos
Valentine von Wilhem .

Valentine von Wilhem .

MesajSubiect: Re: Touching and kissing under the diffuse light of the Moon ...   Touching and kissing under the diffuse light of the Moon ... Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 5:05 am

Îl trase ușor de păr și închise ochii atunci când limba lui îi mângâiară buzele . Se simțea amețită , euforică , și își dădu seama că așteptase atât de mult după acest moment , încât uitase cum era sărutul lui . Îl mușcă de buză și începu să se joac lent cu limba lui , invitându - l la un jos de tango , cunoscut atât de bine de amândoi .
Sus In jos
Vladimir Skzopft

Vladimir Skzopft

MesajSubiect: Re: Touching and kissing under the diffuse light of the Moon ...   Touching and kissing under the diffuse light of the Moon ... Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 5:10 am

El o trase usor inspre un colt al localului , ferit de ochii lumii . Limba sa ii rapsunse la joc , in timp ce ei doi se lipeau mai mult unul de altul . Vlad isi puse mana pe obrazul ei rozaliu , tragandu-i chipul mai aproape un pic .
Sus In jos
Valentine von Wilhem .

Valentine von Wilhem .

MesajSubiect: Re: Touching and kissing under the diffuse light of the Moon ...   Touching and kissing under the diffuse light of the Moon ... Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 5:29 am

Se lipi de perete trăgându - l și mai aproape . Sânii i se presară de pieptul lui , în timp ce limba ei i - o învârtea lent pe - a lui . Își puse o palmă peste a lui , suspinând de plăcere , și de dor . Numai ea știa cât se gândise la el , cât de mult dorise să fie din nou în brațele lui , să primească doar ea atenția ce pentru un timp o primeau altele .
Sus In jos
Vladimir Skzopft

Vladimir Skzopft

MesajSubiect: Re: Touching and kissing under the diffuse light of the Moon ...   Touching and kissing under the diffuse light of the Moon ... Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 5:32 am

O lipi de peretele din spatele ei , punandu-si cealalta mana pe perete . Prelua controlul , acum el facand acel tango , ce devenea usor usor mai alert . Ii fusese dor de ea , doar de aceea alergase atata , ca ea sa il ierte .
Sus In jos
Valentine von Wilhem .

Valentine von Wilhem .

MesajSubiect: Re: Touching and kissing under the diffuse light of the Moon ...   Touching and kissing under the diffuse light of the Moon ... Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 5:39 am

Îi înconjură talia cu un picior fără a se sătura de acel sărut . Deși avea nevoie de aer , nu voia să întrerupă atingerea dintre ei doi după care tânjise atât de mult tmp . Dar totuși o făcu simțind cum se înroșește la față . Îl privi în ochi , respirând cu rapiditate .
Sus In jos
Vladimir Skzopft

Vladimir Skzopft

MesajSubiect: Re: Touching and kissing under the diffuse light of the Moon ...   Touching and kissing under the diffuse light of the Moon ... Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 5:51 am

O musca scurt de buza apoi se despartira din sarut . Isi ridica capul , zambiind in acelasi timp , si o lasa incet pe pamant . Mana sa continua sa se plimbe de pe talia ei , usor in jos , inspre fund , si inapoi .
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Touching and kissing under the diffuse light of the Moon ...   Touching and kissing under the diffuse light of the Moon ... Icon_minitime

Sus In jos

Touching and kissing under the diffuse light of the Moon ...
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Tainted Blood :: ::Boston :: >Club-
Mergi direct la: