| Liniste deplina,va rog! PRIVAT cu Aikkii Nay | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Venice Salvattore
| Subiect: Liniste deplina,va rog! PRIVAT cu Aikkii Nay Dum Noi 20, 2011 4:26 am | |
| Am deschis usa subsolului cu piciorul,mainile fiindu-mi ocupate cu un teanc mare de carti.Le-am asezat pe masa de langa fereastra,trantindu-ma pe scaun,aprinzand o lumanare. Am privit frumusetea lunii,atat de rosie...atat de sangerie...E o placere sa o privesti la fel ca atunci cand imi infig coltii in gatul unui baiat virgin. M-am uitat cu coada ochiului la pozele dintr-un album foarte stufos.Victimele mele si toti virgini pe care i-am ucis imediat dupa ce am facut sex cu ei,golindu-i de sange ingropandu-i in gradina sacra cu trandafiri albi.
| |
|
| |
Aikkii Nay
| Subiect: Re: Liniste deplina,va rog! PRIVAT cu Aikkii Nay Dum Noi 20, 2011 4:30 am | |
| Cobor la subsol, fiind atras de mirosul de moarte, cea ce ma facu curios, mai ales pentru un Chaos ca mie, ce era obisnuit cu Moartea. Fara sa fiu atent o treapta se rupse sub greutatea mea, facandu-ma sa pic in fata, dar m-am oprit cu cativa centimetri deasupra betonului, fiindca levitam. Mereu mi se intampla asta. Cand aveam nevoie de puteri, nu stiam de unde sa le am si cand nu aveam nevoie, mi se activeau automat. | |
|
| |
Venice Salvattore
| Subiect: Re: Liniste deplina,va rog! PRIVAT cu Aikkii Nay Dum Noi 20, 2011 4:44 am | |
| Am auzt zhomote si mi-am ridicat nasul din cartea pe care aproape o terminasem.Citesc ultimul rand,apoi ma ridic de la masa trantind cartea intr-o cutie mare maro,akolo unde le pun dupa ce le-am citit. -Cine e acolo? Am zis cu o voce calma. | |
|
| |
Aikkii Nay
| Subiect: Re: Liniste deplina,va rog! PRIVAT cu Aikkii Nay Dum Noi 20, 2011 4:46 am | |
| Ma indrept si privesc in jur, depistandu-l pe vampir. Am venit cu intenti de pace, spun pe un ton rar, ridicand cele doua degete, asa cum fac oameni cand se intalnesc cu extraterestri. Am venit aici, ca am simtit mirosul mortii, continui pe un ton normal, privindu-l drept in ochi pe vampir. Tu? | |
|
| |
Venice Salvattore
| Subiect: Re: Liniste deplina,va rog! PRIVAT cu Aikkii Nay Dum Noi 20, 2011 4:49 am | |
| -Am venit sa citesc si sa stau singur asa cum imi place.Dar,daca tot esti aici i-a un loc la masa mea.O carte buna,ceva? L-am prvit zambind usor malefic. | |
|
| |
Aikkii Nay
| Subiect: Re: Liniste deplina,va rog! PRIVAT cu Aikkii Nay Dum Noi 20, 2011 5:08 am | |
| Multumesc, spun urcandu-ma pe o lada, dar stand in asa fel, incat sa nu fiu la intersectie de coturi, ca acest lucru putea avea efect foarte negativ al naturi mele. Eu sunt Aikki, poti sa imi spui si Ai, ma prezint, intizandu-mi mana spre el prieteneste. | |
|
| |
Venice Salvattore
| Subiect: Re: Liniste deplina,va rog! PRIVAT cu Aikkii Nay Dum Noi 20, 2011 5:22 am | |
| -Eu sunt Venice,incantat de cunostiinta Ai.Ai un nume foarte interesant. I-am strans mana usor. | |
|
| |
Aikkii Nay
| Subiect: Re: Liniste deplina,va rog! PRIVAT cu Aikkii Nay Dum Noi 20, 2011 6:35 am | |
| Pai Ai in japoneza inseamna Iad, il lamuresc, chicotind usor, apoi privindu-l atent in ochi. De unde esti? Il intreb curios, luand o carte dintr-o lada si uitandu-ma putin prin ea. | |
|
| |
Venice Salvattore
| Subiect: Re: Liniste deplina,va rog! PRIVAT cu Aikkii Nay Lun Noi 21, 2011 5:14 am | |
| -Sunt din Italia. Am zambit putin,speram ca si-a dat seama dupa accent. M-am uitat la cartea pe care o are in mana. -E un roman bun.Pe scurt,e un roman gay. | |
|
| |
Aikkii Nay
| Subiect: Re: Liniste deplina,va rog! PRIVAT cu Aikkii Nay Lun Noi 21, 2011 6:37 am | |
| Zambesc usor si las romanul inapoi. Ador Italia, mai ales mancarea, spun, imitand accentul sau, apoi chicotesc usor. Oricum nu sunt din Italia, il lamuresc, iar accentul meu nipon se simti foarte usor. | |
|
| |
Venice Salvattore
| Subiect: Re: Liniste deplina,va rog! PRIVAT cu Aikkii Nay Mier Noi 23, 2011 7:28 am | |
| -M-am prins,esti japonez.Frumos,asiaticii sunt foarte buni la pat. Zic apoi fluier zambind perversut. IL privesc zambind. Am luat o carte dintr-un sertar si i-am intins-o. -Un roman de dragoste yaoi real,te va surprinde. Ti-l daruiesc. | |
|
| |
Aikkii Nay
| Subiect: Re: Liniste deplina,va rog! PRIVAT cu Aikkii Nay Mier Noi 23, 2011 7:35 am | |
| Zambesc usor si iau romanul, pupandu-l usor pe obraz. Multumesc frumos si pentru asta pot sa iti caut pe oricine vrei tu si sa iti tot despre acea persoana, spun, fluturand usor din gene. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Liniste deplina,va rog! PRIVAT cu Aikkii Nay | |
| |
|
| |
| Liniste deplina,va rog! PRIVAT cu Aikkii Nay | |
|