Tainted Blood
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

rpg anime

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Nevermind...

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Ethan Devon

Ethan Devon

Data de înscriere : 21/11/2011

Nevermind... Empty
MesajSubiect: Nevermind...   Nevermind... Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 11:05 am

Intra nervos in sala de detentie privind in jur.Era doar el , dar nervii pe care ii avea ocupau toata sala.Ofta trantindu-se in prima banca , punandu-si picioarele pe banca si balansandu-se cu scaunul , aprinzandu-si o tigara.Il durea undeva ca nu avea voie sa fumeze sau ceva de genul.Stia mult prea bine de ce ajunse aici , dar il enerva ca nu se putea abtine uneori.Isi dadu ochii peste cap , avand totusi un zambet sadic pe chip si fumand in continuare , lasandu-si capul pe spate.
Sus In jos
Yuki Cross

Yuki Cross

Data de înscriere : 19/11/2011

Nevermind... Empty
MesajSubiect: Re: Nevermind...   Nevermind... Icon_minitimeMier Noi 23, 2011 5:23 am

Ma indreptam cu pasii marunti dar totusi calculati spre sala de detentie.Ajunsesem de multe ori aici,chiar puteam spune ca sunt familiarizata cu asta.De obicei nu erau mai multi de 3 copii si cateodata eram singura,dar nu ma deranja in nici un fel.Ba chiar mai bine,daca eram singura puteam sa sar pe geam si sa evadez usor in timp ce urmatoarea mea detentie va fi devreme pentru ca am plecat.Am chicotit usor si am deschis sala "de inchisoare".Am intrat usor in sala in timp ce ma uitam pe geam si nu am obsrvat ca cineva era in prima banca.
"-Bun venit la inchisoare,spun eu plictisita
M'am uitat de jur imprejur si am vazut un baiat brunet cam suparat care statea in prima banca si fuma o tigare
"-Ammm...buna,scuze nu m'am uitat in clasa asa ca nu te'am observat,spun eu schitand un zambet
Simteam cum aceea sala de clasa incepea sa ma streseze asa ca am scos printre buze o injuratura.Mi'am pus geanta pe banca de langa tip si m'am dus la catedra in timp ce il priveam pe tipul brunet din fata mea.Am schitat un zambet pervers si l'am privit in ochi.
Sus In jos

Nevermind...
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Tainted Blood :: ::Stormbrook Academy :: >Detentie-
Mergi direct la: