Tainted Blood
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

rpg anime

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Sea of madness

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Hayato Gokudera

Hayato Gokudera

Data de înscriere : 19/11/2011

Sea of madness Empty
MesajSubiect: Sea of madness   Sea of madness Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 11:32 pm

Agitatia urbana inca era in floare, chiar daca era in jur de ora 11 seara. Probabil, tocmai de atunci aveau sa se petreaca multe lucruri pentru fiecare in parte. In cazul lui Dino, nu prea avea ce sa se intample, cel putin momentan. Pasi agale pe strazile inguste, chipul palid zarindu-se mai bine la lumina fiecarui felinar. Scoase intr-un tarziu din buzunarele blugilor un pachet de tigari.
- Ah, la naiba! murmura printre dinti blondul, cand zari doar doua tigari. Dar se resemna, ridica scurt din umeri si isi aprinse linistit tutunul.
Sus In jos
Kaname Kuran

Kaname Kuran

Varsta : 31

Sea of madness Empty
MesajSubiect: Re: Sea of madness   Sea of madness Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 11:49 pm

La cativa pasi de aceasta, era Rose asezata pe o bancuta privind cu ochi mari la porumbeii ce statea in fata ei. Cateva suvite de par negru ii cadeau pe chipul alb ca de portelan chicotind cristalin cand aceasta lua un porumbel in mana si il mangaia.
Sus In jos
Hayato Gokudera

Hayato Gokudera

Sea of madness Empty
MesajSubiect: Re: Sea of madness   Sea of madness Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 11:56 pm

Acesta isi tinu tutunul intre buze, afundandu-si mai apoi mainile in buzunarele jachetei si pasi la fel de relaxat ca pana acum. La cativa pasi distanta de el, observa pe cineva insa nu intra momentan in vorba, nu gasea motivul pentru inceput.
Sus In jos
Kaname Kuran

Kaname Kuran

Sea of madness Empty
MesajSubiect: Re: Sea of madness   Sea of madness Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 11:58 pm

- Hai, zboara!, il indemna bruneta pe porumbel iar aceasta zbura de pe mana ei dar nu foarte departe. Schita un zambet dulce dandu-si o suvita de par dupa ureche.
Sus In jos
Hayato Gokudera

Hayato Gokudera

Sea of madness Empty
MesajSubiect: Re: Sea of madness   Sea of madness Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 12:14 am

Dino urmari cu privirea acel porumbel, arcuindu-si usor spranceana apoi isi cobora toata atentia asupra fetei. Sufla fumul de tigara in aer, mai mult in forma unui cerc, ramanand in loc pentru cateva clipe.
- Te incanta atat de mult fiintele astea? o intreba pe fata calm si relaxant, un ton profund si chiar placut.
Sus In jos
Kaname Kuran

Kaname Kuran

Sea of madness Empty
MesajSubiect: Re: Sea of madness   Sea of madness Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 12:16 am

- Da, imi plac mult...,isi ridica ochii ei mari si negrii din pamant spunand pe un ton dulce, inocent. Il analiza pe tip mai bine, zambind dulce.
Sus In jos
Hayato Gokudera

Hayato Gokudera

Sea of madness Empty
MesajSubiect: Re: Sea of madness   Sea of madness Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 12:20 am

- Ce te incanta la ei? intreba pe acelasi ton, ramanand in continuare cu spranceana arcuita. In acel moment se intoarse usor pe calcaie, fiind acum cu fata catre tanara bruneta, savurandu-si tutunul in tihna.
Sus In jos
Kaname Kuran

Kaname Kuran

Sea of madness Empty
MesajSubiect: Re: Sea of madness   Sea of madness Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 12:25 am

- Ma incanta faptul ca sunt niste creaturi inocente, care nu ar face rau nimanui..., chicoti ea privindu-l printre genele sale lungi.
Sus In jos
Hayato Gokudera

Hayato Gokudera

Sea of madness Empty
MesajSubiect: Re: Sea of madness   Sea of madness Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 12:30 am

- Pentru un demon, esti tare blanda! remarca acesta, scotandu-si mana drepta din buzunarul jachetei pentru a-si lua tigara dintre buze. Dino, imi pare bine! se prezenta blondul, pasind incet catre fata.
Sus In jos
Kaname Kuran

Kaname Kuran

Sea of madness Empty
MesajSubiect: Re: Sea of madness   Sea of madness Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 12:38 am

- Multi au zis asta...mai bine eram inger. Rose!, se prezenta ea intinzand finut mana privindu-l intr-un mod oarecum jucaus.
Sus In jos
Hayato Gokudera

Hayato Gokudera

Sea of madness Empty
MesajSubiect: Re: Sea of madness   Sea of madness Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 12:54 am

Dino ii stranse mana prieteneste, caci nu era invatat cu acele maniere pe care altii le foloseau in trecut. Se aseza in scurt timp pe banca, langa tanara si trase un ultim fum de tigara.
- Cine stie? Poate avea mai mult farmec atunci cand trebuia sa te cunosc. Sau nu! Altfel, nu ma puteam atinge de tine! surase Dino, clatinand usor dinc ap.
Sus In jos
Kaname Kuran

Kaname Kuran

Sea of madness Empty
MesajSubiect: Re: Sea of madness   Sea of madness Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 1:15 am

- Esti demon nu-i asa?, il intreba bruneta intorcandu-si capul catre el ca un copilas mic fluturandu-si picioarele inainte si inapoi.
Sus In jos
Hayato Gokudera

Hayato Gokudera

Sea of madness Empty
MesajSubiect: Re: Sea of madness   Sea of madness Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 1:39 am

- Da! ii raspunse cu zambetul pe buze, ca si cand ar fi fost mandru de asa ceva, rezemandu-se de spatarul bancii.
Sus In jos
Kaname Kuran

Kaname Kuran

Sea of madness Empty
MesajSubiect: Re: Sea of madness   Sea of madness Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 10:36 am

Bruneta numai spuse nimic si isi indrepta privirea spre cer. Privrea cu ochii sai mari si cu inocenta ca de copilas la stelele de pe cer.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Sea of madness Empty
MesajSubiect: Re: Sea of madness   Sea of madness Icon_minitime

Sus In jos

Sea of madness
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Can I play with madness?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum