Tainted Blood
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

rpg anime

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Midnight Chronic

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Vicentio DellaCroce

Vicentio DellaCroce

Data de înscriere : 19/11/2011

Midnight Chronic Empty
MesajSubiect: Midnight Chronic   Midnight Chronic Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 3:30 am

Tarziu in noapte- pustiu in jurul meu. Nimeni nu mai era treaz de multe ore, asta inafara de mine. Nu aveam somn, nu puteam dormi insa, oare eu am dormit vre-odata? Posibil, sau poate nu. Stateam pe un scaun, in dreptul ferestrei larg deschise a cabinetului de biologie, cu cotul sprijinit de tocul ei si cu obrajul sprijinit in palma inclestata pentru a forma un pumn, In jurul meu roiau zeci de fluturi care, nu de mult, erau captivi, morti in insectarele lor funebre. Insa ce nu se poate face cu o mica magie si o dorinta?
Sus In jos
Katelin Von Esses
Admin
Katelin Von Esses

Midnight Chronic Empty
MesajSubiect: Re: Midnight Chronic   Midnight Chronic Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 3:53 am

Se trezi aproape tipand.Mai visa uneori parti din trecut care ii dadeau fiori.Ofta incet , dand patura la o parte si coborand din patul moale.Vroia sa iasa , sa se plimbe putin sa isi revina.
Se schimba intr-o rochita scurta alba ce se lega dupa gat si iesi din camera incet , fara sa faca prea mult zgomot.Ajunse in scurt timp pe holurile academiei aproape de laboratoare.Nu stia unde merge sau ce cauta acolo , dar simtea nevoie de putina liniste.Ofta usor plimbandu-se dea lungul holului fara a face zgomot.
Sus In jos
https://tainted-blood.forumgratuit.ro
Vicentio DellaCroce

Vicentio DellaCroce

Midnight Chronic Empty
MesajSubiect: Re: Midnight Chronic   Midnight Chronic Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 3:57 am

Imi indrept privirea spre fluturii ce inca roiau in jurul meu, intinzand un deget spre ei. Pe el se aseza un fluture mare, cu aripi rosii ca sangele proaspat varsat, fara pic de teama. Un zambesc schitat, melancolic imi aparu pe buze, privind, admirand mai bine zis, frumusetea lui. Ah, cat de pacat era ca un asemenea fluture statuse mort ani de zile. Unele persoane nu aveau deloc respect pentru frumusete.
Sus In jos
Katelin Von Esses
Admin
Katelin Von Esses

Midnight Chronic Empty
MesajSubiect: Re: Midnight Chronic   Midnight Chronic Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 3:59 am

Se opri langa laboratorul de biologie.Nu stia de ce , dar o facuse.Apasa incet clanta , fara prea mult zgomot si pasind pe gresia rece.Se uita in jur , pentru inceput nu vazuse pe nimeni.Se indrepta incet spre una dintre banci si se aseza.Era mult prea ingandurata sa isi dea seama ca nu era singura.Nu intelesese niciodata de ce trecutul ii joaca feste si nu ii da pace.
Isi scutura incet capul , suvitele rosii acoperindu-i chipul.
Sus In jos
Vicentio DellaCroce

Vicentio DellaCroce

Midnight Chronic Empty
MesajSubiect: Re: Midnight Chronic   Midnight Chronic Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 4:04 am

-S-a intamplat ceva, mi amore? Nu prea pari deloc in apele tale.
Las ca vocea sa mi se auda, trimitind acel fluture spre tine, asezandu-se in fata ta, pe banca, stand cuminte. Te priveam atent, zambitor, incercand sa-mi dau seama ce era cu tine, uimindu-ma faptul ca nu ai sesizat ca nu erai singura ci ca mai eram si eu aici, impreuna cu zecii de fluturi.
Sus In jos
Katelin Von Esses
Admin
Katelin Von Esses

Midnight Chronic Empty
MesajSubiect: Re: Midnight Chronic   Midnight Chronic Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 4:06 am

Tresari cand ii auzi vocea , dar zambi.Privi fluturele ce se aseza pe banca in fata ei , apoi il privi pe Vince ridicandu-se si apropiindu-se de el.
-Doar cosmaruri mi amore.sopti ajungand aproape de el si punandu-si mana pe care era inelul pe umarul sau zambindu-i cald.
Sus In jos
Vicentio DellaCroce

Vicentio DellaCroce

Midnight Chronic Empty
MesajSubiect: Re: Midnight Chronic   Midnight Chronic Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 4:07 am

Te cuprind de talie, facandu-te sa stai in poala mea, privindu-te atent.
-Inca nu ai scapat de ele, nu-i asa?
Stiam de mult timp de cosmarurile pe care ea le avea insa niciodata nu am putut-o ajuta, iar lucrul asta ma enerva la culme, ma facea sa ma simt inferior, nu ma lasa sa-mi apar logodnica, iubirea vietii mele.
Sus In jos
Katelin Von Esses
Admin
Katelin Von Esses

Midnight Chronic Empty
MesajSubiect: Re: Midnight Chronic   Midnight Chronic Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 4:10 am

Dadu negativ din cap , asezandu-se in bratele lui si punandu-si mainile pe dupa gatul sau oftand incet.
-Vor trece pana la urma.sopti zambind.Nu ai somn mi amore?intreba , vrand sa schimbe subiectul.
Sus In jos
Vicentio DellaCroce

Vicentio DellaCroce

Midnight Chronic Empty
MesajSubiect: Re: Midnight Chronic   Midnight Chronic Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 4:12 am

-Nu, nu am somn. In ultimul timp nu mai pot dormi, insa e mai bine. Am mai mult timp sa stau cu tine si sa-i admir frumusetea sotiei mele.
Zambesc mandru si imi pun o mana pe pulpa ta, masand-o usor, fara a face din asta un gesc lasciv.
Sus In jos
Katelin Von Esses
Admin
Katelin Von Esses

Midnight Chronic Empty
MesajSubiect: Re: Midnight Chronic   Midnight Chronic Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 4:14 am

Simti un fior in tot corpul , dar ii placea.Tot timpul ii adorase atingerile si asta nu se va schimba niciodata.
-Dar trebuie sa te odihnesti si tu uneori.sopti.
Sus In jos
Vicentio DellaCroce

Vicentio DellaCroce

Midnight Chronic Empty
MesajSubiect: Re: Midnight Chronic   Midnight Chronic Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 4:16 am

-Da, stiu, insa nu pot. Oricum, nu trebuie sa-ti faci griji. Doar sunt vampir, somnul nu e asa important pentru mine. Insa tu, doamna, trebuie sa-ti faci somnul de frumusete. Vrei sa dorm eu cu tine? Poate asa nu vei mai fi bantuita de acele cosmaruri.
Sus In jos
Katelin Von Esses
Admin
Katelin Von Esses

Midnight Chronic Empty
MesajSubiect: Re: Midnight Chronic   Midnight Chronic Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 4:18 am

-Mi-a cam trecut somnul mi amore.sopti plimbandu-si degetele incet , pe obrazul sau privindu-l in ochi.
Il saruta incet , inchizandu-si treptat ochii si zambind in sinea ei.
Sus In jos
Vicentio DellaCroce

Vicentio DellaCroce

Midnight Chronic Empty
MesajSubiect: Re: Midnight Chronic   Midnight Chronic Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 4:20 am

Iti raspund la sarut, ridicandu-mi mana de pe picior pe talia ta. Te fac sa stai astfel incat sa fi complet cu fata la mine si cu picioarele de-oparte si de alta a corpului meu, si opresc sarutul cand nu am mai avut aer.
Sus In jos
Katelin Von Esses
Admin
Katelin Von Esses

Midnight Chronic Empty
MesajSubiect: Re: Midnight Chronic   Midnight Chronic Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 4:22 am

Se lipi usor de el zambind si avand mainile pe dupa gatul sau.Isi lasa apoi capul pe umarul sau oftand incet.Se simtea bine langa el si nu ar mai pleca pentru nimic in lume.
Sus In jos
Vicentio DellaCroce

Vicentio DellaCroce

Midnight Chronic Empty
MesajSubiect: Re: Midnight Chronic   Midnight Chronic Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 4:24 am

Te cuprind in brate si te tin lipita de mine. Ma simteam bine asa, sa stiu ca am pe cineva drag sa-l protejez si sa ma simt iubit. As fi facut orice pentru ea ca sa fie fericita alaturi de mine.
-Imi dau seama ca nu vei vrea sa te intorci in Italia insa, nu as putea sa te conving cumva?
Sus In jos
Katelin Von Esses
Admin
Katelin Von Esses

Midnight Chronic Empty
MesajSubiect: Re: Midnight Chronic   Midnight Chronic Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 4:26 am

Isi ridica capul privindu-l in ochi.Vroia intr-un fel sa se intoarca in Italia si pentru el ar faceo.
-Asa este nu vreau atat de mult sa ma intorc , dar pentru tine mas intoarce.sopti zambindu-i.
Sus In jos
Vicentio DellaCroce

Vicentio DellaCroce

Midnight Chronic Empty
MesajSubiect: Re: Midnight Chronic   Midnight Chronic Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 4:27 am

Zambesc larg, fericit. Incepusem sa am anumite banuieli de ce nu vroia sa se intoarca insa acum nu mai conta, acum cand ea era sotia mea.
-Nu te teme, vei locui cu mine si cu tata la conacul familiei, departe de vechea ta casa. Si voi fi mereu langa tine, te voi apara.
Sus In jos
Katelin Von Esses
Admin
Katelin Von Esses

Midnight Chronic Empty
MesajSubiect: Re: Midnight Chronic   Midnight Chronic Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 4:30 am

Zambi incet .Stia ca nu era bine venita in locul pe care il numea casa , dar incerca sa lase trecutul in urma acum avand un nou inceput alaturi de Vince.
-Cand vrei sa ne intoarcem?
Sus In jos
Vicentio DellaCroce

Vicentio DellaCroce

Midnight Chronic Empty
MesajSubiect: Re: Midnight Chronic   Midnight Chronic Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 9:20 am

-Nu ma grabesc cu asta. I-am spus deja tatei ca te-am ales pe tine si m-a absolvit de orice indatorire de care eram legat aici. Totusi, as mai vrea sa mai stam putin, nu mult timp, pana vom discuta cu directorul despre plecarea noastra. E bine asa?
Sus In jos
Katelin Von Esses
Admin
Katelin Von Esses

Midnight Chronic Empty
MesajSubiect: Re: Midnight Chronic   Midnight Chronic Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 9:22 am

-Da , este perfect.spuse zambind usor si sarutandu-l din nou scurt.
Ii era putin frica de intoarcerea ei in Italia , dar facea orice pentru viitorul ei sot fara sa conteze orice altceva.Ii mangaie usor obrazul zambindu-i dulce.
Sus In jos
Vicentio DellaCroce

Vicentio DellaCroce

Midnight Chronic Empty
MesajSubiect: Re: Midnight Chronic   Midnight Chronic Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 9:25 am

I-am raspuns scurt la sarut, zambind larg si fericit ca intelegea. Oricum la ea nu s-ar fi pus problema ca n-ar face-o, insa nu vroiam s-o presez prea mult cu chestiile astea.
-O sa vezi, totul va fi bine cand ne vom intoarce. O sa fi inconjurata de cei care te iubesc, vei deveni regina vampirilor si vei avea tot ce-ti pofteste inima: de la rochii scumpe si bijuterii, pana la cele mai mici capricii ale tale.
Sus In jos
Katelin Von Esses
Admin
Katelin Von Esses

Midnight Chronic Empty
MesajSubiect: Re: Midnight Chronic   Midnight Chronic Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 9:27 am

Chicoti incet.
-Am deja tot ce imi doresc mi amore , nu imi pasa ca devin regina vampirilor conteaza ca sunt cu tine.ii sopti la ureche zambind apoi.
Niciodata nu a interesat-o bijuteriile sau rochile scumpe , il iubea pentru persoana ce era nu pentru bani sau ceva in genul.
Sus In jos
Vicentio DellaCroce

Vicentio DellaCroce

Midnight Chronic Empty
MesajSubiect: Re: Midnight Chronic   Midnight Chronic Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 9:30 am

Dau negativ din cap, nefiind de-acord cu ceea spunea, partial.
-Stiu asta insa eu vreau sa te rasfat asa cum trebuie sa fi rasfatata. Nu ma refuza, sti bine ca nu poti face asta. Sunt foarte incapatanat. Daca ai refuzat atunci cand eram doar prieteni, acum nu vei avea incotro, Doamna DellaCroce.
Ranjesc larg.
Sus In jos
Katelin Von Esses
Admin
Katelin Von Esses

Midnight Chronic Empty
MesajSubiect: Re: Midnight Chronic   Midnight Chronic Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 9:33 am

-Pe tine nu am cum sa te refuz niciodata , dar promiti ca nu exagerezi cu rasfatatul.spuse chicotind incet cand il auzi.Suna bine ii placea sa aiba numele lui de familie.
Sus In jos
Vicentio DellaCroce

Vicentio DellaCroce

Midnight Chronic Empty
MesajSubiect: Re: Midnight Chronic   Midnight Chronic Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 9:36 am

-Hmmm...promit...si nu prea. Chicotesc amuzat. [/b]Sti ca nu stiu ce inseamna cuvantul ''exagerare'', nu? In plus, cand imi vei purta numele, toate fetele care au ravnit la maritisul cu mine vor muri de ciuda, si vor muri si cand te vor vedea impodobita cu haine si bijuterii scumpe. Ti-am zis mi amore, roata se intoarce mereu, iar acum e randul tau sa le privesti pe ele de sus.[/b]
Sus In jos
Continut sponsorizat

Midnight Chronic Empty
MesajSubiect: Re: Midnight Chronic   Midnight Chronic Icon_minitime

Sus In jos

Midnight Chronic
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Tainted Blood :: ::Stormbrook Academy :: >Laboratoare-
Mergi direct la: