| Midnight Chronic | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Midnight Chronic Dum Noi 20, 2011 9:38 am | |
| Il asculta atenta si isi dadu usor ochii peste cap , scotand limba la el copilareste.Stia ca avea dreptate in mare parte , dar nici nu vroia sa exagereze. -Mi amore , tot timpul le-am privit de sus chiar daca au vrut sa mi te ia , a fost cea mai inflacarata dorinta sa ma marit cu tine si s-a indeplinit.spuse zambind incet. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Midnight Chronic Dum Noi 20, 2011 9:44 am | |
| -Ma bucur sa aud asta amore dar totuis, merita sa exageram uneori, nu-i asa? Iti fac cu ochiul si te sarut scurt, strangandu-te mai tare in bratele mele. Vroiam ca atunci cand vom ajunge in Italia, sa ma mandresc cu tine, sa ma dau mare de cucerirea ce am realizat-o. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Midnight Chronic Dum Noi 20, 2011 9:47 am | |
| -Hmm da aici nu te pot contrazice.spuse chicotind incet si avand degetele pe obrazul sau zambind. Ofta usor lipindu-si fruntea de a sa privindu-l in ochi , pierzandu-se mai exact in acel alabstru superb. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Midnight Chronic Dum Noi 20, 2011 9:49 am | |
| -Ti amore mi amore. Daca nu erai tu, nu as fi fost niciodata fericit si vreau ca toti sa stie asta. Te sarut scurt dar pasional. -Maine il vom cauta pe director si vom vorbi cu el, da? | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Midnight Chronic Dum Noi 20, 2011 9:51 am | |
| -Da mi amore.sopti zambindu-i si pierzandu-se din nou in ochii lui. Il iubea cu toata fiinta si era cea mai fericita in acele momenete , mai ales cand era langa el.Isi inchise scurt ochii pentru cateva clipe avand zambetul pe buze. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Midnight Chronic Dum Noi 20, 2011 9:54 am | |
| Eram foarte impacat de cum evoluase lucrurile si, la gandul ca vom sta o eternitate impreuna si ca vom avea un copil sau poate mai multi, as fi sarit in sus de bucurie daca nu erai pe mine. -Ar trebui sa ne gandim la viitorii copii | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Midnight Chronic Dum Noi 20, 2011 9:57 am | |
| -Avem o eternitate la dispozitie mi amore prima data sa ajungem in Italia.spuse chicotind incet si scotand limba copilareste la el. Ea se comporta ca un copil uneori , dar nu avea sa se schimbe vreodata.Ii placea asa cum este si stia ca logodnicul ei o iubea asa fara sa incerce sa o schimbe. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Midnight Chronic Dum Noi 20, 2011 10:09 am | |
| -Stiu ins anu am rabdare. Sti doar cat de mult imi plac copii si abia astept sa avem un rod al iubirii noastre. Fata, baiat, nu-mi pasa, numai sa fie al nostru si sanatos. Chicotesc amuzat de copilaria pe care o aveam in minte insa asta era adevarul. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Midnight Chronic Dum Noi 20, 2011 10:12 am | |
| Chicoti incet zambind apoi.Nu se gandise niciodata la copii si nici macar nu stia daca era pregatita sa aiba un copil , dar stia ca Vince are dreptate si asta o linistea. -Mi amore ne casatorim si dupa facem un copil , stiu ca esti nerabdator , dar mie imi e frica.spuse oftand incet. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Midnight Chronic Dum Noi 20, 2011 11:33 am | |
| Am marit ochii de-a dreptul uimit. -Frica? De ce iti este frica? De asta nu auzise pana acum si il luase pe nepregatite. Isi dorea mult un copil cu ea insa daca pe ea o deranja avea sa-si tina dorint ain frau. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Midnight Chronic Dum Noi 20, 2011 11:35 am | |
| -Nu stiu daca sunt pregatita sa am acum un copil..sopti privind in alta parte. Nu o deranja sa aibe un copil cu el , dar nu stia daca era pregatita de asta.Ofta incet simtindu-se dea dreptul ciudat. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Midnight Chronic Dum Noi 20, 2011 11:40 am | |
| -Te inteleg, doar tu vei purta tot greul, mai ales nasterea insa nu trebuie sa te simti asa. Esti o persoana extraordinara si vei fi o mama buna. Plus ca si mama mea te poate ajuta. Ea m-a crescut singura, tata fiind plecat mult timp, si s-a descurcat perfect. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Midnight Chronic Dum Noi 20, 2011 11:47 am | |
| -Tot timpul stii sa spui ce este mai bine mi amore.sopti zambindu-i. Vroia si ea un copil stia asta , dar lasa frica sa o conduca ca de fiecare data.Ofta usor de propriile ganduri si continua sa il priveasca zambitoare. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Midnight Chronic Dum Noi 20, 2011 11:49 am | |
| -Posibil insa daca nu te simti pregatita, pot astepta oricat de mult va fi nevoie, amore. Te sarut scurt, mangaindu-ti ambele pulpe, zambindu-ti larg si fericit. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Midnight Chronic Dum Noi 20, 2011 11:56 am | |
| Ii raspunse la sarut , zambind apoi. -Mai vedem.sopti mangaindu-i chipul si simtind fiori in tot corpul la atingerile lui. Se lipi mai mult de el zambind.Ii placea sa il simta aproape era ceva ce adorase din totdeauna. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Midnight Chronic Dum Noi 20, 2011 12:01 pm | |
| Nu mai spun nimic ci ma multumesc cu tacerea, continuand sa-i mangai pulpele, indreptandu-ma spre fundul ei. Nu stiam de ce insa de fiecare data cand eram in preajma ei doream sa o fac a mea. Cred ca uneori ar fi trebuit sa ma mai controlez. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Midnight Chronic Dum Noi 20, 2011 12:03 pm | |
| Incepu sa isi plimbe degetele pe spatele sau , sanii ei fiind lipiti de pieptul sau tare.Il saruta incet si cu pasiune , tragandu-l tot mai aproape de ea. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Midnight Chronic Dum Noi 20, 2011 12:06 pm | |
| Iti rapsund la sarut apropiindu-ma de tine pana la maxim. Mi-am ridicat mainile pe spatele tau, infasurandu-mi doua degete in jurul fundei cu care iti aveai prins rochita la spate, desfacand-o. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Midnight Chronic Dum Noi 20, 2011 12:08 pm | |
| Continua sarutul , strecurandu-si limba in gura lui si cautandu-i limba pentru a se juca.Degetele ei continuau sa ii mangaie spatele zambind in sinea ei. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Midnight Chronic Dum Noi 20, 2011 12:11 pm | |
| Te-am lasat s ate joci in voie cu limba mea, lasandu-ti rochita in jos, descoperindu-ti sanii moi si mari. Imi duc mainile pe ei si incep sa-i masez. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Midnight Chronic Dum Noi 20, 2011 12:12 pm | |
| Gemu incet de placere , muscandu-l de limba fara sa vrea si incepand sa ii desfaca nasturii de la camasa ce o purta zambind usor. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Midnight Chronic Dum Noi 20, 2011 12:14 pm | |
| Strang usor din ochi insa imi revin imediat. Opresc sarutul ca sa respir, privindu-te. -Cred ca ar trebui sa ne oprim. Nu vreau s ate extenuez si mai mult, avand in vedere ca nu ai dormit. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Midnight Chronic Dum Noi 20, 2011 12:28 pm | |
| Chicoti incet privindu-l . -Sunt bine , dar cum vrei tu.spuse dand usor din umeri. Era fericita ca era cu el , restul nu mai conta ce faceau sau ce nu faceau cat timp erau impreuna. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Midnight Chronic Lun Noi 21, 2011 8:52 am | |
| -Pai eu as vrea. Nu am mai facut-o niciodata intr-un laborator si-mi trec tot felul de chestii perverse prin cap. Chicotesc scurt.[/b] Numai ca si dorintele tale sunt importante pentru mine. Nu trebuie s ate silesti sa faci asta daca nu vrei, doar ca sa-mi faci mie pe plac.[/b] | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Midnight Chronic Lun Noi 21, 2011 9:24 am | |
| -Stii bine ca ma opresc daca nu vreau.ii sopti trecandu-si incet degetele pe obrazul sau sarutandu-l apoi.Vroia , defapt il vroia pe el vrand sa simta acea placere din nou , ce doar Vince stia sa io ofere.
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Midnight Chronic | |
| |
|
| |
| Midnight Chronic | |
|