| Dus in miezul noptii | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Dus in miezul noptii Dum Noi 20, 2011 9:18 am | |
| Desi era tarziu, asta nu ma impiedica sa doresc un timp de relaxare, si cum era foarte cald in camera, idee de dus rece suna grozava. Mi-am luat prosopul si gelul de dus si m-am indreptat spre dusuri. Intrand inauntru, imi pun lucrurile pe suportul lor si incep sa ma dezbrac, impachetand hainele si punandu-le si pe ele la randul lor pe un suport. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Dus in miezul noptii Dum Noi 20, 2011 9:25 am | |
| Intra val vartej in academie privind in jur.Spre norocul ei nu era nimeni pe acolo in afara de ea.Se pare ca atragea ghinionul destul de mult , fratele ei fiind pe urmele sale.Ofta mergand rapid spre baie , rupandu-si o bucata de tricou si bandajandu-si incheietura ce era ranita , sangele prelingandu-se incet pe mana ei facand-o sa icneasca de durere. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Dus in miezul noptii Dum Noi 20, 2011 9:29 am | |
| Am ramas absolut uimit cand am vazut ca cineva intrase peste mine, si ca era fata, insa am ramas si mai uimit cand am vazut ca era logodnica mea iar starea ei era absolut deplorabila. M-am napustit imediat asupra ei, ingrijorat. -Katelin! Ce naiba ai patit?! | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Dus in miezul noptii Dum Noi 20, 2011 9:32 am | |
| Se trezi din visare cand ii auzi vocea.Il privi calma desi numai asa nu se simtea.Trebuia sa ii spuna adevarul , nu mai avea rost sa ascunda asta. -Andrew...a venit dupa mine.sopti mutandu-si privirea in alta parte. Stia mult prea bine de ce este ranita , de ce o cauta si asa mai departe.Isi ura fratele in acel moment atat de mult incat il vroia mort. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Dus in miezul noptii Dum Noi 20, 2011 9:34 am | |
| Ma incrunt de-a dreptul nervos, ochii mei albastrii devenind de un rosu intens. Dau cu pumnul in perete de fac o gaura mare si ma ridic in picioare. -Il omor!!! Imi iau hainele si incep sa ma imbrac repede, stiind ce aveam de facut, in astfel de momente fiind incotrolabil. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Dus in miezul noptii Dum Noi 20, 2011 9:36 am | |
| Tresari cand Vince dadu cu pumnul in perete.Il prinse de mana zambindu-i incet. -Mi amore calmeaza-te , nu merita.sopti pe o voce calma si linistitoare. Stia de ce sunt in stare amandoi , dar nu vroia ca logodnicul ei sa fie ranit din cauza ei.Ofta incet privindu-l in continuare. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Dus in miezul noptii Dum Noi 20, 2011 9:40 am | |
| [n]-Nu! Nu am sa ma calmez si nu am sa trec cu vedera asta! Cum indrazneste sa faca asa ceva cand sunt eu in preajma?! Nu am sa-l mai iert de data asta iar daca tu, Katelin, te vei baga, nu am sa te iert![/b] Te priveam nervos si mai serios ca oricand | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Dus in miezul noptii Dum Noi 20, 2011 9:43 am | |
| -Nu am zis ca ma bag , nu am de gand sa ma bag , dar nu vreau sa fii ranit din cauza mea.spuse privindu-l calma. Stia ca nu se va opri pana ce nu ajungea Andrew mort , dar daca era ranit era doar vina ei si nu isi va putea ierta asta niciodata. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Dus in miezul noptii Dum Noi 20, 2011 9:46 am | |
| -Sa ma raneasca? Daca el crede ca ii voi da sansa de-a ma atinge macar se inseala. Numai sa pun mana pe el. Du-te in camera mea si ramai acolo pana ma intorc. Sa nu iesi si sa nu raspunzi nimanui. Te sarut scurt si apoi, dupa ce am temrinat de imbracat, am deschis geamul si mi-am desfacut aripile negre ca smoala, una dintre abilitatile mele, si am plecat la ''vanatoare''. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Dus in miezul noptii Dum Noi 20, 2011 9:48 am | |
| Dadu afirmativ din cap si o lua spre camera lui.Ajunse repede si intra inchizand usa dupa ea.Merse direct in baie , dand materialul la o parte si privind rana ce incepea incet incet sa se vindece.Trebuia sa vaneze inainte , dar nu reusi si acum suporta acea durere pana ce se vindeca. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Dus in miezul noptii Dum Noi 20, 2011 9:51 am | |
| Timpul trecuse repede pentru mine, fiind vorba de ore intregi la mijloc. L-am gasit pe netrebnic si m-am luptat cu el ajungand sa ne ranim reciproc insa, eu ma vindecam foarte repede fata de vampirii obisnuiti, iar mania mea contribuia la asta. Fara pic de remuscari, l-am ucis cu sange rece, intorcandu-ma apoi in camera. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Dus in miezul noptii Dum Noi 20, 2011 9:53 am | |
| Statea pe patul moale trecandu-si degetele peste asternuturi oftand incet.Era ingrijorata pentru el si vroia sa ajunga sa vada ca este bine si ca nu patise nimic.Isi inchise pentru cateva clipe ochii oftand si injurandu-se singura. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Dus in miezul noptii Dum Noi 20, 2011 10:05 am | |
| AM deschis geamul camerei, retragandu-mi aripile, intrand inauntru. Hainele imi erau patat de sange insa eram mult mai calm acum. Te privesc fara expresie si imi inchid scurt ochii, incercand sa alung starea aceea, ochii mei devenind albastrii. -Totul s-a terminat. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Dus in miezul noptii Dum Noi 20, 2011 10:08 am | |
| Se ridica cand il auzi si se apropie de el , initial vru sa ii sara in brate , dar se abtinu pe moment. -Imi pare rau ca nu ti-am spus de la inceput , nu am stiut ca vine dupa mine...sopti privind in jos. Se simtea aiurea , ca nu ii spusese ca il enervase si lista putea sa continue. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Dus in miezul noptii Dum Noi 20, 2011 11:31 am | |
| Te privesc si zambesc calm. Imi duc doua degete pe barbia ta, apucand-o, ridicandu-ti privirea spre mine. -Nu mai conteaza acum. Important ca totul s-a terminat. Nu vei mai auzi de el de-acum incolo. Cum ti-e rana? Iti dau drumul la barbie. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Dus in miezul noptii Dum Noi 20, 2011 11:33 am | |
| -Se vindeca.spuse oftand incet. Tot nu se simtea bine , se ura pentru ca nu spuse nimic si nu suporta asta.Ofta incet incepand sa isi muste buzele. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Dus in miezul noptii Dum Noi 20, 2011 11:37 am | |
| -Katelin, sti ca nu-mi place s ate vad asa. Este de datoria mea ca si logodnic, viitor sot sa te apar de orice rau, indiferent ce presupune acesta. Dupa cum vezi, nu sunt ranit si nici nervos sau suparat pe tine nu sunt. Esti iubirea vietii mele, nu am cum sa fiu altfel decat fericit ca esti bine. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Dus in miezul noptii Dum Noi 20, 2011 11:41 am | |
| Ii sari in brate sarutandu-l.Era prea bun pentru ea stia asta , dar era si fericita ca o iubea.Ofta incet lasandu-si apoi capul pe umarul sau. -Ma bucur ca esti bine si multumesc.sopti zambind. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Dus in miezul noptii Dum Noi 20, 2011 11:43 am | |
| Iti raspund la sarut, zambind cald. Te strang in brate fericit, mangaindu-te pe spate. -Nu ai pentru ce, mi amore. Insa trebuie sa fac baie si sa-mi schimb hainele. Sunt plin de sange si miros ingrozitor. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Dus in miezul noptii Dum Noi 20, 2011 11:45 am | |
| Chicoti incet , retragandu-se din bratele lui si mangaindu-i chipul. -Ok mi amore , merg si eu sa ma schimb.spuse zambindu-i la fel de cald. Era fericita , nu isi putea dori nimic mai mult decat avea in acel moment .Zambi usor fara sa mai conteze ce se intamplase pierzandu-se in ochii lui. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Dus in miezul noptii Dum Noi 20, 2011 11:47 am | |
| -Ah, si eu care speram ca vei face baie impreuna cu mine. Oftez adanc, prefacandu-ma trist si suparat,desi nu eram deloc asa. Oftez inca o data si ma apropii de geam, il inchid bine si apoi incep sa ma dezbrac ca s apot arunca hainele alea. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Dus in miezul noptii Dum Noi 20, 2011 11:50 am | |
| Zambi usor si incepu si ea sa se dezbrace.Stia ca nu era suparat , il cunostea destul de bine incat sa isi dea seama.Ramase doar in lenjerie intima si se indrepta spre baie. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Dus in miezul noptii Dum Noi 20, 2011 11:52 am | |
| Zambesc larg cand vad ca aveai de gand sa faci baie cu mine si, dupa ce am aruncat hainele, te-am urmat, fiind doar in boxeri. Oricum la ora asta nu avea sa ne vada nimeni. AM intrat in baie si am inchis usa dupa mine ca sa nu fim deranjati, dandu-mi jos si boxerii, ramanand in pielea goala. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Dus in miezul noptii Dum Noi 20, 2011 11:55 am | |
| Dadu drumul la apa calda , continuand apoi sa se dezbrace zambind incet.Nu se grabea .Ramase pana la urma goala intorcandu-se spre logodnicul ei si dandu-si parul roscat de pe fata. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Dus in miezul noptii Dum Noi 20, 2011 11:58 am | |
| Am ranjit lar gin coltul gurii, apropiindu-ma de ea. Mi-am dus o mana dupa mijlocul ei, lipind-o de mine astfel incat sa-mi simta mandria iar eu sanii ei. -Esti foarte atragatoare, doamna mea. Imi trec limba peste buzele ei dulci. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dus in miezul noptii | |
| |
|
| |
| Dus in miezul noptii | |
|