| Dus in miezul noptii | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Dus in miezul noptii Dum Noi 20, 2011 12:00 pm | |
| -Uhh de asmenea si tu esti atragator.sopti prinzandu-l de limba si il musca incet. Isi simtea sanii presati de peiptul sau , dar nu o deranja era chiar placut.Isi puse usor mainile pe dupa gatul sau , dandu-i drumul la limba. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Dus in miezul noptii Dum Noi 20, 2011 12:03 pm | |
| Isi trecu limba peste buze dupa ce fata termina cu ea, lasand un mic chicot malefic sa se auda. Isi cobora mainile pe fundul ei, strangand de el. -AI mai facut-o pana acum in baie, sub dus? | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Dus in miezul noptii Dum Noi 20, 2011 12:05 pm | |
| -Nu.spuse chicotind incet si privindu-l in ochi. Degetele ei se jucau cu parul sau , pierzandu-se in privirea lui si zambind usor.Vorbise serios nu o mai facuse niciodata in dus , dar toata au un inceput. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Dus in miezul noptii Dum Noi 20, 2011 12:08 pm | |
| -Atunci ce-ai zice sa experimentam asta? Nu ne poate prinde nimeni. SPun pe un ton pervers, ducandu-mi o mana la mandria ta, masand-o usor dar excitant | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Dus in miezul noptii Dum Noi 20, 2011 12:12 pm | |
| Scoase un mic ,,ahh " cand mana lui ajunse intre picioarele ei si zambi usor , dar la fel de pervers.Il saruta apasat pe post de raspunse. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Dus in miezul noptii Dum Noi 20, 2011 12:17 pm | |
| Mi-a convenit raspunsul asa ca te-am luat pe sus, facandu-te sa-mi cuprinzi talia cu picioarele si intru in cabina de dus, lipindu-te pe fata cu spatele de unul dintre pereti, lasand ca apa sa curga peste noi. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Dus in miezul noptii Dum Noi 20, 2011 12:27 pm | |
| Continua sarutul , picioarele ei fiind pe dupa talia lui si zambind usor.Era fericita , simti apa calda si peretele rece , dar nu le lua in seama. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Dus in miezul noptii Lun Noi 21, 2011 8:51 am | |
| Am intrerupt sarutul atunci cand nu am mai avut aer si te-am capsat usor de buza inferioara, ranjind larg. Te pun jos, in picioare si ma asez in genunchi. Te sarut pe abdomen, coborand mai jos, incepand sa ma joc cu mandria ta, punandu-ti piciorul drept pe umarul meu ca sa am mai mult loc. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Dus in miezul noptii Lun Noi 21, 2011 9:22 am | |
| Icni incet lasandu-si capul pe spate si muscandu-si puternic buzele.O innebunea incet facand-o sa se simta foarte foarte bine. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dus in miezul noptii | |
| |
|
| |
| Dus in miezul noptii | |
|