Tainted Blood
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

rpg anime

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

All i need is drugs , sex and music

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Ethan Devon

Ethan Devon

Data de înscriere : 21/11/2011

All i need is drugs , sex and music Empty
MesajSubiect: All i need is drugs , sex and music   All i need is drugs , sex and music Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 9:45 am

Avea capul bagat intre perne , fiind intins pe tot patul.Simti razele soarelui pe spate , dar trase peste cearceaful dormind mai departe.Il durea capul , bause din nou prea mult si fumase la greu , dar nu se oprea.Era mult prea incapatanat si batut in cap sa se opreasca din acea rutina nocturna.Auzi telefonul sunand si injura luandu-l de pe noptiera si dand cu el in perete , destul incat sa se opreasca , adormind mai departe.Nu ii pasa cine il sunase.Il durea in cot in acel moment de toti si toate.
Sus In jos
Aylin Smith

Aylin Smith

Varsta : 33

MesajSubiect: Re: All i need is drugs , sex and music   All i need is drugs , sex and music Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 10:12 am

Am inchis nervoasa telefonul si am iesit rapid din camere intreptandu-ma spre a lui. Uram cand facea asta,uram cand imi inchidea telefonul in nas,aveam sa ii bag somnul pe gat cat mai curand.
Paseam nervoasa pe holurile castelului ajungand intr-un final la usa lui,am deschis-o brusc trantind-o de perete. Am luat o perna de pe canapea si am aruncat-o cu precizie fix in capul lui.
-TU! Daca odata imi mai inchizi telefonul in nas o patesti!
Stateam dreapta in fata patului lui,batand cu piciorul in parchet,daca imi mai facea o data figurile alea o patea,si rau de tot.
Sus In jos
Ethan Devon

Ethan Devon

MesajSubiect: Re: All i need is drugs , sex and music   All i need is drugs , sex and music Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 10:16 am

Auzi usa trantindu-se si se injura singur , recunoscandu-i pasii de la o posta.O cunostea , stia dinainte cand avea de gand sa vina la el.Dadu perna la o parte si isi deschise ochii de un alabstru intens privind-o calm si amuzat.Il durea capul de numa si ca urla la el , nu rezolva absolut nimic.Se ridica in sezut privind-o ca prostu.
-Mda...si eu ma bucur sa te vad papusa.ii spuse ironic luand-o de mana si tragand-o in bratele lui.
Il nimerise prost in acea dimineata.Perversitatea lui obisnuita combinata cu mahmureala nu erau cel mai bun cuplu posibil.
Sus In jos
Aylin Smith

Aylin Smith

MesajSubiect: Re: All i need is drugs , sex and music   All i need is drugs , sex and music Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 10:37 am

M-am simtit un pic mai bine cand am ajuns in bratele lui si mi-am dat ochii peste cap,baiatul asta mereu stia cum sa ma abureasca,mereu facea chestia asta si cateodata ma deruta.
-Hah sa stii ca nu te iert asa usor.
Mi-am ridicat capul ca sa il privesc si apoi cu mana i-am apucat nasul ciupindu-l usor.
Nah ca acum ma razbun,stiam ca nu ii place sa fie tratat ca un copil,deci asa imi luam revansa.
Am ridicat o spranceana asteptand reactia lui,Doamne putea fi asa un copil uneori.
Sus In jos
Ethan Devon

Ethan Devon

MesajSubiect: Re: All i need is drugs , sex and music   All i need is drugs , sex and music Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 10:40 am

Se stramba la ea , prinzand-o de mana si in cateva secunde , ea era intinsa pe pat si el peste privind-o zambind pervers.
-Hmm ce sa iti fac eu tie.spuse ganditor , tinand-o de incheieturile mainii incat sa nu poata scapa si cu picioarele ii tinea picioarele ei.
Cealalata mana a brunetului , ateriza pe abdomenul ei pastrandu-si acel zambet pe chipul ca de inger.Era un pervers incurabil , desi uneori regreta ce ii facea fetei.Incepu sa o mangaie incet pe abdomen avand chipul foarte aproape de al ei si urmarindu-i fiecare reactie.
Sus In jos
Aylin Smith

Aylin Smith

MesajSubiect: Re: All i need is drugs , sex and music   All i need is drugs , sex and music Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 10:47 am

Mi-am muscat usor buza privind-ul in ochi,avea chef de joaca? Ei bine eu nu si eram super suparata pe el in plus.
I-am luat mana de pe abdomenul lui si am facut in asa fel incat eu sa fiu deasupra lui. Mana mea s-a agatat in tricoul lui si am tras de el apropiindu-ma de urechea lui.
-Nu ma supara Ethan.
I-am lins usor lobul urechii,apoi m-am ridicat de pe el si i-am facut cu ochiul. Baiatul asta ma innebunea si chiar nu isi dadea seama. Eh asta e.
Sus In jos
Ethan Devon

Ethan Devon

MesajSubiect: Re: All i need is drugs , sex and music   All i need is drugs , sex and music Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 10:50 am

Se ridica impingand-o in perete si lipindu-se de ea schitand un zambet sadic si pervers.
-Stii bine ca nu ma pot abtine papusa.ii sopti la ureche sarutand-o usor pe gat si muscand-o destul incat sa il tina minte.
Era mult mai puternic ca ea si putea sa o tina in loc daca vroia , dar nu se prea chinuia la asta , ii placea mult prea mult sa se joace.
Sus In jos
Aylin Smith

Aylin Smith

MesajSubiect: Re: All i need is drugs , sex and music   All i need is drugs , sex and music Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 10:53 am

I-am aruncat o privire ceva in gen care sa ii spuna ca sunt suparata,si mi-am dus mana in parul lui tragandu-i capul spre al meu.
M-am ridicat putin pe varfuri si i-am lins pervers limba muscand-o usor,apoi m-am lasat inapoi cu capul pe perete asteptand-ui reactia,defapt asteptand sa vad cum va reactiona la tocmai ce aveam sa spun.
-Papusa sa-i spui lu' M-A-T-A!
L-am privit in ochi si am simtit cum se incordeaza langa mine,se pare ca il enervasem pe papusel. Ca sa pun capac la tot i-am facut cu ochiul. Puteam fi asa de rea uneori.

Sus In jos
Ethan Devon

Ethan Devon

MesajSubiect: Re: All i need is drugs , sex and music   All i need is drugs , sex and music Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 10:56 am

Se incorda cand o auzi.Stia foarte bine ca nu isi suporta mama , dar ea punea paie pe foc si asta nu era bine.O privi ucigator si se indeparta de ea intrand in bucatarie.Il enervase destul de rau incat chiar ii venea sa o faca sa plateasca , dar ce avea el in minte acum era mult prea mult.Isi scoase pachetul de Dunhill din buzunarul blugilor si isi aprinse o tigara tragand lacom din ea incercand sa se calmeze pe cat posibil.
Sus In jos
Aylin Smith

Aylin Smith

MesajSubiect: Re: All i need is drugs , sex and music   All i need is drugs , sex and music Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 11:06 am

Stiam ca facusem o prostie insa nu o regretam stia foarte bine ca urasc sa mi se spuna "papusa". Mi-am dat ochii peste cap,si m-am indreptat spre usa,atunci am trecut prin fata bucatariei si l-am vazut fumand,arata super sexy. Am oftat si mi-am trecut mana prin par muscand-umi buzele. Trebuie sa ple cat mai rapid,nu voiam sa il mai vad nervos.
-Eu plec te las sa te calmezi.
Am pus mana pe clanta si am deschis usa,trebuia sa fug se pare,desi nu prea imi statea fire.
Sus In jos
Ethan Devon

Ethan Devon

MesajSubiect: Re: All i need is drugs , sex and music   All i need is drugs , sex and music Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 11:09 am

Scapa tigara si ajunse in fata ei avand o expresie ucigatoare pe chip.Blocase usa si nici macar nu ii pasa.Trebuia sa io plateasca cu varf si indesat.
-Nu crezi ca pleci tu prea repede?intreba pe o voce calma , desi nu era asa.
O privi intens in ochi , simtind cum ochii lui de un alabastru intens deveneau intr-un rosu ca sangele proaspat varsat.Va regreta pana la urma ce vroia sa faca , dar o merita , o merita ca il enervase stia cum face si totusi o facuse.Acum era randul sau sa se razbune.
Sus In jos
Aylin Smith

Aylin Smith

MesajSubiect: Re: All i need is drugs , sex and music   All i need is drugs , sex and music Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 11:16 am

Mi-am ridicat sprancenele si l-am privit nervoasa. Chiar avea de gand sa se rasbune? Pentru ca fata lui clar asta arata.
-Serios? Suntem intr-un joc perostesc aici Ethan? Nu ma face sa rad.
L-am privit nervoasa si l-am impins mainile mele apasandu-i pieptul bine facut. Uram sa ne certam insa asta este,daca am intrat in hora va trebuii sa o joc.
Respiram greu si simteam cum ma enervez,simteam cum imi tremurau mainile si cum ochii mi se schimbau intr-un albastru glacial.
-Ai grija Ethan,nu sunt o "papusa"
Sus In jos
Ethan Devon

Ethan Devon

MesajSubiect: Re: All i need is drugs , sex and music   All i need is drugs , sex and music Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 11:20 am

Chicoti incet fantomatic privind-o in ochi,Mana lui se odihnea pe talia ei in acel moment.Stia foarte bine in ce se baga , mai ales ca era mult mai batran ca ea si plus un vanator perfectionist.Cunoastea toate punctele sensibile si ar fi putut sa o doboare dintr-o miscare , dar incepea sa se calmeze.Stia ca nu merita , nu merita catusi de putin sa se certe cu ea pentru o prostie.
-Stii bine ca imi place sa iti spun papusa si da stiu ca nu esti una , dar ar trebui totusi sa ai grija cum vorbesti.Ma joc cu tine nu am de gand sa fac ceva ce voi regreta apoi.Daca vrei sa pleci fie , daca nu e bine .spuse dand usor din umeri si facandu-i cu ochiul.
Se dadu din calea ei , trantindu-se pe pat cu mainile sub cap.Stia ca o va enerva comportamentul sau , dar prefera sa cedeze cat mai poate decat sa sara ca nu va iesi bine si chiar nu vroia sa ii guste sangele , chiar daca tanara miroasea chiar bine.
Sus In jos
Aylin Smith

Aylin Smith

MesajSubiect: Re: All i need is drugs , sex and music   All i need is drugs , sex and music Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 11:59 am

Am oftat si m-am uitat la el ca proasta,acum cateva secunde voia sa ma sfasie si sa ma arunce in foc,iar acum pur si simplu statea pe pat asteptand ca eu sa hotarasc.
Ce dracu cateodata era atat derutant. Imi venea pur si simplu sa sterg zambetul ala sarcastic de pe fata.
Mi-am inclestat maxilarul si am facut cale intoarse asezandu-ma cu fundul pe pervarzul geamului.
-Imi pare rau pentru mai devreme...
Sus In jos
Ethan Devon

Ethan Devon

MesajSubiect: Re: All i need is drugs , sex and music   All i need is drugs , sex and music Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 12:02 pm

O privi calm si dadu din umeri.Nu il mai deranja , asta este o spuse o spuse , se enerva mai un pic sa faca cea mai mare prostie de pana acum , dar se opri la timp.
-Lasa , atata bai sa fie.spuse ridicandu-se si ajungand in fata ei.Si ce vrei sa facem?intreba curios si plictisit.
Sus In jos
Aylin Smith

Aylin Smith

MesajSubiect: Re: All i need is drugs , sex and music   All i need is drugs , sex and music Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 12:11 pm

Mi-am incrucisat picioare sub mine si l-am privit cum statea intins pe pat,arata atat de bine incat cu greu ma abtineam sa nu sar pe el.
-Pai nu stiu..nu am nici o idee,credeam ca ai tu.
Mi-am luat o suvita si am rotit-o pe degetele mele,il priveam pe sub gene si ma simteam exact ca o tarefa care vrea sa il cucereasca,trebuia sa ma opresc rapid,eu nu eram o tarfa.
Am tusit putin simtind cum ma innec,desii nu era ceva obisnuit,si apoi m-am uitat pe geam,domeniul era unul foarte frunos,imi placea aici,mereu imi placuse.
Sus In jos
Ethan Devon

Ethan Devon

MesajSubiect: Re: All i need is drugs , sex and music   All i need is drugs , sex and music Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 12:15 pm

Isi puse o mana pe pervaz , iar cealalata pe perete apropiindu-se de ea si privind-o atent.
-Sigur vrei ideile mele?intreba pe un ton pervers.
O stia de mica , avusese grija de ea de multe ori , dar parca ceva il facea sa vrea mai mult de la ea.Incerca sa isi alunge acel sentiment si ganduri , dar nu reusea.Vroia sa o sarute , sa o simta langa el.O prinse cu doua degete de barbie , facand-o sa il priveasca si isi lipi buzele de ale ei fara sa mai stea pe ganduri.
Sus In jos
Aylin Smith

Aylin Smith

MesajSubiect: Re: All i need is drugs , sex and music   All i need is drugs , sex and music Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 12:20 pm

Am intepenit total cand i-am simtit buzele peste ale mele,erau atat de fine,atat de calde si atat de moi incat imi facea inima sa o ia la galop. Si totusi nu era bine.
I-am raspuns la sarut si mi-am bagat mainile in parul lui tragand-ul mai aproape,voiam sa il simt,il voiam atat de mult. Am intreupt brusc sarutul si l-am privit trista.
-Nu e bine ce facem Ethan!
Mi-am muscat buza ferindu-mi privirea de a lui,pur si simplu era ciudat,ma stia de cand eram mica,nu puteam face asta cu el.
Sus In jos
Ethan Devon

Ethan Devon

MesajSubiect: Re: All i need is drugs , sex and music   All i need is drugs , sex and music Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 12:23 pm

O forta sa il priveasca in ochi.Nu intelegea ce se intamplase.Ii raspunse la sarut , de ce ii spunea acum ca nu era bine?Ii zambi usor si calm.
-De ce nu Aylin ? intreba privind-o in continuare tinand-o in asa fel incat sa nu isi poata feri privirea de a lui.
Se putea opri , nu vroia sa o raneasca asta era sigur , dar totusi tinea la ea mai mult decat trebuia.
Sus In jos
Aylin Smith

Aylin Smith

MesajSubiect: Re: All i need is drugs , sex and music   All i need is drugs , sex and music Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 12:31 pm

Mi-am muscat buza privindu-l in ochi,pur si simplu nu puteam,am crescut cu el,stiam de la inceput ce era chiar daca eu eram doar un om amarat,el ma ajutase in lumea asta,dar nu puteam pur si simplu,era ceva ce ma impiedica,era ceva ce ma facea sa nu pot,chiar daca vreau. Era un paradox total.
-E un pic ciudat,ma stii de mica Ethan,nu se cuvine sa facem asa ceva.
L-am privit trista incercand sa ii arat ca ceva ma retine,ceva nu ma lasa sa fiu alaturi de el,si doamne cat voiam sa ii mai simt buzele peste ale mele. Si totusi nu puteam,asta ma innebunea.
Sus In jos
Ethan Devon

Ethan Devon

MesajSubiect: Re: All i need is drugs , sex and music   All i need is drugs , sex and music Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 12:37 pm

Ii zambi cald si intelegator , mangaindu-i obrazul.
-Cum vrei papusa , stii ca nu vreau sa te ranesc.ii spuse departandu-se putin de ea si rezemandu-se de perete.
Da il durea ca nu putea " papusa lui " , dar nu o invovatea si nici nu ii arata ca il durea.Nu vroia sa o raneasca sau ceva in genul.Acum , spera ca va veni ea cu idei ca mintea lui era prea ocupata cu alte prostii si prefera ceva normal , decat sa faca alta prostie.
Sus In jos
Aylin Smith

Aylin Smith

MesajSubiect: Re: All i need is drugs , sex and music   All i need is drugs , sex and music Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 12:42 pm

Constiinta idioata,ma mustram ca idioata,nu puteam pur si simplu sa las constiinta deoparte si sa fac ce spunea inima? Nu puteam pur si simplu sa continui sa il sarut si gata?
Mi-am trecut manaprin par total enarvata si m-am dat jos de pe pervaz punandu-ma in fata lui.
-Spune-mi ca nu o sa regret ce sunt pe cale sa fac acum!
Nu l-am lasat sa termine pur si simplu m-am lipit de el si mi-am zdrobit buzele de ale lui intr-un sarut pasional.
Nu avea sa imi pese de nimic,tot ce voiam era sa il sarut,aveam sa dau piept cu remuscarile ceva mai tarziu,pana atunci vreau sa fiu ocupata cu buzele lui total mirifice.
Sus In jos
Ethan Devon

Ethan Devon

MesajSubiect: Re: All i need is drugs , sex and music   All i need is drugs , sex and music Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 12:47 pm

Privea tavanul , pana ce ii auzise vocea si o vazu in fata lui.Isi cobori privirea privind-o cu o spranceana ridicata.Vru sa spuna ceva , dar nu mai apuca.Isi puse incet mana pe talia ei raspunzandu-i la sarut , si tragand-o mai aproape de el.O dorea ceva mai mult decat se asteptase si spera sa nu regrete dupa.
Sus In jos
Aylin Smith

Aylin Smith

MesajSubiect: Re: All i need is drugs , sex and music   All i need is drugs , sex and music Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 12:56 pm

Am simtit cum inima imi bubuie in piept si m-am lipit mai mult de el,doamne era atat de cald,atat de puternic incat ma facea sa innebunesc. Il stiam de mic copil insa niciodata nu m-am gandit la el in felul asta. Pana acum.
Felul in care ma atinge imi trimite fiori in intreg corpul,ar trebuii sa fie interzis sa faca asta,nu imi placea cand el ma innebunea pe el,si eu nu aveam nici un efect.
L-am muscat de buza,si i-am tinut-o intre dinti cateva secunde,am zambit in sarut apoi i-am dat drumul mutandu-mi atentia catre buza de sus. Doamne nici nu pot sa cred ce tocmai fac. Ma sarutam cu el,era ceva mirific,nu voiam sa se mai termine niciodata,dar niciodata!
Sus In jos
Ethan Devon

Ethan Devon

MesajSubiect: Re: All i need is drugs , sex and music   All i need is drugs , sex and music Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 1:02 pm

O lua in brate , asezand-o pe pervaz si plimbandu-si mainile pe spatele ei.O musca incet de buza , strecurandu-si apoi limba in gura ei jucandu-se in voie.Era ceva iesit din comun , dar ii placea.Stia de prima data cand o vazuse ca va fi atat de frumoasa cand va creste si avusese dreptate.Se facuse foarte frumoasa , desi nu avea ce cauta in lumea lui.Locul ei era departe de acea lume haotica si nebuna din care era doar el un personaj.Ura si dupa atata timp ca nu reusi sa o opreasca regreta fiecare secunda din acea noapte si jurase de atunci ca daca il va prinse pe creatorul ei il va omori.Il vanase , dar nu reusi sa il prinda.
Marai fara sa vrea , continuand apoi sarutul calmandu-se.
Sus In jos

All i need is drugs , sex and music
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Tainted Blood :: ::Home :: >Camere-
Mergi direct la: