Tainted Blood
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

rpg anime

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

All i need is drugs , sex and music

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Aylin Smith

Aylin Smith

Data de înscriere : 21/11/2011
Varsta : 33

All i need is drugs , sex and music - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: All i need is drugs , sex and music   All i need is drugs , sex and music - Pagina 2 Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 1:33 pm

Mii de fiori imi treceau acum prin corp,era atat de bine in bratele lui,iar faptul ca si el imi musca buza ma facu sa chicotesc. Nici acum nu stiam cum de ajunsesem sa il sarut pe el,sa il sarut pe el care este mult mai mare ca mine, nu ca ar insemna ceva varsta tinand cont ca suntem nemuritori,insa este ciudat tinand cont ca el m-a privit crescand,m-a privit cum am avut prima mea zi de scoala,cum am avut primul meu pupic pe obraz la ora de spaniola in clasa a5-a,m-a privit cu regret cand am renuntat la patinaj pentru ca el aprecia ce fac.
Si m-a privit cum m-am indragostit pentru prima oara,cum am avut primul sarut,si cum am suferit dupa el dupa ce ma transformase. El fusese langa mine in toate etapele vietii,era cumva ciudat insa in acelasi timp atat de reconfortant. Atat de bine si atat ed dulce, ca nu imi pasa de reprosuri,remuscari sau orice altceva.
TOt ce conta acum,erau saruturile lui si mainile de pe spatele meu care ma linisteau.
Sus In jos
Ethan Devon

Ethan Devon

MesajSubiect: Re: All i need is drugs , sex and music   All i need is drugs , sex and music - Pagina 2 Icon_minitimeMar Noi 22, 2011 9:39 am

Stia ca nu era bine ce face , tinea la el se indragosti de ea din prima clipa , dar tacu in tot acest timp tacu.O vazuse crescand , avusese grija de ea cu pretul vietii o vegheaza din prima zi si asta nu se terminase nici dupa atata timp.Si acum uneori mai statea la geamul ei sau chiar langa ea privind-o cum doarme , avea un chip angelic ce il furase din prima.
Isi puse mana pe obrazul ei , punandu-si toata dragostea in acel sarut , in acea mica speranta , dar care ii putea omora si ranea pe amandoi.Cunostea riscurile daca tanara va fi langa el stia in ce se bagase , dar nu ii pasa in acel moment , avea sa regrete mai tarziu.Simti cum ramane fara aer si se departa putin de ea , schitand un zambet,
Sus In jos
Aylin Smith

Aylin Smith

Varsta : 33

MesajSubiect: Re: All i need is drugs , sex and music   All i need is drugs , sex and music - Pagina 2 Icon_minitimeMar Noi 22, 2011 1:06 pm

Am ignit suparata,de ce facuse asta? Eram vampiri de ce trebuia sa ne oprim? Desii nu aveam nevoie de aer,uneori aveai o senzatie incomodanta.
Mi-am lipit fruntea de a lui si am zambit. Ma simteam in al noulea cer,nu stiam cum de se intamplase asta,insa cred ca tineam la el mai mult decat trebuie. Doamne si asta chiar nu era bine,adica stiu ca ne cunostem de cand eram o fata mica de copil care fugea prin gradina dupa fluturi,insa acum cand am crescut cand aproape fac douazeci si unu de ani il vad altfel,il vad ca pe un barbat.
-Asta...asta s-a simtit atat de bine.
Am spus mainile mele continuand sa ii masez parul de la ceafa. Era atat de dragut ciufulit si cu acea sclipire il facea special. Defapt era special. Special pentru mine.
Sus In jos
Ethan Devon

Ethan Devon

MesajSubiect: Re: All i need is drugs , sex and music   All i need is drugs , sex and music - Pagina 2 Icon_minitimeMier Noi 23, 2011 1:54 am

O privi in ochi zambind schitat si fantomatic.Nu vroia sa o raneasca sau ceva in genu.Stia cum era ea , o cunostea de mica si se cunostea si pe el , era un pervers incurabil si nu avea cum sa nu o raneasca.Stia ce simte pentru ea isi cunostea sentimentele , dar era prea incapatanat ca sa nu o raneasca sau ceva in genul.Ofta incet , departandu-se putib de ea schitand o urma de zambet.Nu mai stia ce era cu el , parca se drogase mai mult decat ar fi trebuit in seara precedentta.Isi ura propria fiinta cu orice pret.Niciodata nu se suportase pe el insusi si nu isi dorise ca ea sa ajunga ca el , dar se intamplase.Din pacate pentru el nu a putut opri asta .Ofta incet si merse in bucatarie aprinzandu-si o tigara enervat de persoana lui.Nu intelegea ce era in capu lui , de ce cu ea ?de ce nu altcineva ?Ura sa isi bata joc de ea cu altele nu avea treaba dar nu cu ea.
Sus In jos

All i need is drugs , sex and music
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Tainted Blood :: ::Home :: >Camere-
Mergi direct la: