| Silent whisper... | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Silent whisper... Sam Noi 19, 2011 11:26 am | |
| Tarziu in noapte, intunericul ma cuprindea cu fiecare pas pe care-l faceam spre camera ce mi-a fost incredintata cand am venit aici. Deschizand usa, privind cu atentie in jur, las un oftat sa se auda. Nu era deloc asa cum mi-am imaginat si cum am fost obisnuit; insa asta avea sa se schimbe cat de curand. Putina renovare nu ar fi stricat. Momentan ma multumeam cu ce era acum. Am inchis doar de forma usa in spatele meu, apropiindu-ma de pat, punand pe el cele doua bagaje grele ce le-avusesem in maini pana acum. M-am apropiat de geam, tragand draperiile, lasand lumina Lunii sa patrunda in camera, adorand-o pur si simplu | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Silent whisper... Sam Noi 19, 2011 11:33 am | |
| Se trezi de mai bine de jumatate vazand cat era ceasul.Ofta incet , ridicandu-se de pe patul moale si indreptandu-se spre geam.Il deschise larg , sarind apoi jos incepand sa se plimbe.Purta doar o pereche de pantaloni scurti si un maieu pe corp in care dormea deobicei.Simti vantul rece , dar nici nu ii pasa.Incepu sa fredoneze aiurea o melodie privind in jur usor plictisita.Nu avea chef de nimic .Sari in primul copac asezandu-se pe creanga si dand usor din picioare. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Silent whisper... Sam Noi 19, 2011 11:37 am | |
| Ma apropii de pat, incepand sa despachetez. Cum niciodata nu plecam de-acasa fara colectia mea de papusi din portelan, le luasem si de data asta cu mine, ca sa ma asigur ca nu vor pati nimic. Unele erau chiar foarte vechi si tineam mult la ele. Privind in jur, tot nu-mi convenea cum arata camera asa ca, cu putin ajutor de la una dintre puterile mele semnatura, am transformat trista camera intr-o camera pur gotica, cu pereti grena si asternuturi negre, accesorizand-o cu elementele vitale ale goticului. Multumit de cum arata acum, am inceput sa-mi aranjez papusile pe o etajera. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Silent whisper... Sam Noi 19, 2011 11:40 am | |
| Ofta incet si cobori din copac dupa vreo jumatate de ora.Intra din nou in camin si urca incet scarile.Se opri in fata unei camere si intra pur si simplu stiind cine statea acolo.Inchise usa in urma ei si cu pasi mici intra in camera spatioasa , privindu-l pe Vince. -Deranjez?intreba curioasa , pe un ton dulce. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Silent whisper... Sam Noi 19, 2011 11:43 am | |
| Auzind vocea aceea dulce, atat de cunoscuta, ranji aproape insesizabil in coltul gurii, fara sa se opreasca din ceea ce facea. Stia deja de mult timp ca fata se indrepta spre camera lui, ii simtise mirosul de la departare. -Non disturbare, mi amore. Din contra, te asteptam. Ma intorc cu fata la tine, lasand de data asta sa mi se vada ranjetul ce-l purtam pe chip. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Silent whisper... Sam Noi 19, 2011 11:45 am | |
| Zambi usor apropiindu-se de el. -Pot vreodata sa te surprind?intreba curioasa , stand cu mainile la spate ca un copil mic. Il saruta usor pe obraz zambindu-i dulce.Il analiza scurt cum facea tot timpul cand il vedea , pastrandu-si zambetul pe buzele rosii. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Silent whisper... Sam Noi 19, 2011 11:50 am | |
| Se lasa sarutat pe obraz, pastrandu-si ranjetul pe buze, privind-o foarte atent, cu caldura pe fata ce statea in fata lui, o veche prietena de-a sea, insa si cea mai buna. -Ai putea face asta? Isi duse o mana la spate, scotand ca prin magie un trandafir grena, adica de un rosu asemenator cu sangele proaspat varsat, si-l intinse fetei -Per te. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Silent whisper... Sam Noi 19, 2011 11:53 am | |
| -Nu , din pacate nu .sopti la intrebarea lui privind apoi trandafirul din mana sa. Zambi la fel de cald si lua trandafirul din mana lui mirosindu-l zambindu-i dulce apoi. -Multumesc.sopti dupa cateva clipe. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Silent whisper... Sam Noi 19, 2011 11:55 am | |
| -Simta-te ca la tine acasa. Camera mea este si a ta. Bine ca am renovat-o, altfel mi-ar fi fost jena sa te primesc. Chicotesc amuzat si ma intorc la treaba mea, nevrand ca scumpele mele papusi sa mai stea mult timp inghesuite in valiza aia. Trebuia sa aibe grija de imbracamintea lor. Era un adevarat perfectionist iar hainele mototolite il scoteau din sarite. -Deci, dupa ce ai plecat din Italia, ai venit direct aici de n-am mai reusit sa dau de tine? | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Silent whisper... Sam Noi 19, 2011 12:03 pm | |
| Se aseza pe pat , incepand sa se joace cu trandafirul privindu-l uneori pe Vince zambind. -Umm ceva de genul.spuse dand usor din umeri si privind in alta parte. Stia ca plecase de nebuna fara sa il anunte macar , dar nici nu mai vroia sa se intoarca acolo pentru nimic in lume. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Silent whisper... Sam Noi 19, 2011 12:06 pm | |
| -Nu-mi pot da seama de ce ai ales sa pleci atat de subit fara sa-mi spui macar, insa sunt sigur ca ai avut motivele tale. Totusi, te-am cautat, dar nu te-am mai gasit si nici tata nu a vrut sa-mi spuna unde te-ai dus. Termin cu papusile si apoi trec la haine, punandu-le si pe ele in ordine. Dupa ce termin si cu hainele, imi indrept intreaga atentie spre tine. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Silent whisper... Sam Noi 19, 2011 12:09 pm | |
| Nu il privi.Privea oriunde in afara de el.Nu se simtea bine ca plecase asa , dar in acel moment stia ca asa trebuie si ii era datoare tatalui lui Vince ca nu ii spusese.Ofta usor inchizandu-si ochii pentru cateva clipe.Plecase din cauza fratelui ei , dar nu spusese nimanui cu o exceptie.Ofta incet , incepand sa isi muste buzele. -Imi pare rau..sopti. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Silent whisper... Sam Noi 19, 2011 12:11 pm | |
| -Nu mai conteaza. Nu sunt genul de persoana care traieste in trecut. Sunt sigur ca ai avut greutati insa mi-ar fi placut sa vorbesti cu mine. Poate te-as fi putut ajuta. Oricum, ai dori sa servesti ceva? Imi schimb tonul intr-unul foarte cald si politicos si iti zambesc prietenos, asteptandu-ti raspunsul. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Silent whisper... Sam Noi 19, 2011 12:13 pm | |
| -Nu , nu imi trebuie nimic multumesc.spuse zambind incet privindu-l. Ar fi vrut sa apeleze la el , dar nu o facu pentru a nu inrautatii situatia.Ofta din nou avand un picior sub ea si invartind trandafirul intre degete. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Silent whisper... Sam Noi 19, 2011 12:16 pm | |
| Dau negativ din cap, stiind ca atinsesem un punct sensibil cu discutia aia, insa mie imi placea sa joc cartile pe fata. Ma apropii de tine, lasandu-ma pe vine in fata ta, cuprinzandu-ti barbia intre degetul mare si cel aratator, indreptandu-ti chipul spre mine. -Sti ca nu-mi place sa te vad trista, mi amore, nu? Iti sta mult mai bine cand zambesti. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Silent whisper... Sam Noi 19, 2011 12:18 pm | |
| Il privi cu forta desi nu vroia , dar nu avea ce face.Ofta usor zambindu-i. -Nu trebuia sa plec asa , mai bine veneam si vorbeam cu tine , dar ce am facut in schimb?Am plecat ca o lasa din Italia.sopti. Nu avea cum sa il minta si nici nu vroia , mai bine ii spunea adevarul decat sa il minta. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Silent whisper... Sam Noi 19, 2011 12:20 pm | |
| -Nu spune asta, gresesti. Sti... nu ti-am spus niciodata insa si eu am vrut de multe ori sa fug din Italia fara ca nimeni sa stie. Pur si simplu existenta mea ma enerva, fara a mentiona prezenta tatei sau a celorlaltora, ins anu am putut. Daca tu ai reusit, te admir si te respect, insa nu vreau sa te vad trista doar pentru ca nu mi-ai spus. Acum suntem din nou impreuna, ce rost au resentimentele astea? | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Silent whisper... Sam Noi 19, 2011 12:22 pm | |
| Isi puse usor degetele pe obrazul sau zambindu-i cald. -Ma bucur ca te revad , mi-a fost atat de dor de tine.sopti privindu-l in ochi dulce , cum avea obiceiul.Avea dreptate in mare parte , dar nu intelegea de ce o admira ca fugise ca o lasa. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Silent whisper... Sam Noi 19, 2011 12:26 pm | |
| Las ca un zambet sa-mi lumineze trasaturile fetei. Ma intind putin in fata, sarutandu-ti scurt buzele dulci, catifelate, reluandu-mi locul, punandu-mi mana peste degetele tale ce-mi atinsesera obrazul. -Si mie mi-a fost dor de tine. Ma bucur ca voi avea companie in locul asta, una chiar foarte placuta. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Silent whisper... Sam Noi 19, 2011 12:28 pm | |
| Ii raspusne la sarut zambind usor privindu-l in continuare. -Ma bucur ca sunt o companie atat de placuta.spuse pe un ton dulce si copilaros. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Silent whisper... Sam Noi 19, 2011 12:38 pm | |
| -Mereu ai fost, doar ne cunoastem de atata timp. Las un raset usor sa se auda, ridicandu-ma in picioare. M-am intins pe pat, descheindu-ma la camasa neagra pe care o purtam, lasandu-mi fizicul la vedere. -Ramai in noaptea asta aici? Nu am somn, nici nu cred ca pot dormi..., si mi-ar prinde bine sa stau de vorba cu cineva. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Silent whisper... Sam Noi 19, 2011 12:40 pm | |
| Zambi lasandu-se langa el pe spate privind tavanul. -Da , oricum nu mai pot dormi.spuse dand usor din umeri si privindu-l.Si ce ai vrea sa facem?intreba.
| |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Silent whisper... Sam Noi 19, 2011 12:44 pm | |
| -Nu prea sunt sigur. Momentan vreau sa profit de liniste si de prezenta ta, apoi mi-ar placea sa-mi arati imprejurimile. AM auzit ca aici se afla o gradina foarte frumoasa, nu-i asa? Imi indrept privirea spre tine, zambind calm, sperand ca acea gradina exista. Ar fi fost chiar frumos sa ne plimbam pe-acolo, doar noi doi, impreuna si lasati in pace. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Silent whisper... Sam Noi 19, 2011 12:46 pm | |
| -Da asa este ,chiar este superba gradina.spuse zambind privindu-l la randul ei si dandu-si suvitele roscate de pe chip.Zambi dulce continuand sa il priveasca.Nu se putea abtine sa nu il priveasca si nici nu vroia acest lucru. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Silent whisper... Sam Noi 19, 2011 12:48 pm | |
| -Perfect! Atunci, nu ti-ar placea ca mai incolo sa facem o plimbare prin ea? Chiar sunt curios daca ''frumusetea'' ei ma poate rapi asa cum mi-a spus tata, desi ma insel. Singura frumusete care a putut sa faca asta a fost a ta. Iti fac scurt cu ochiul, marindu-mi zambetul, facandu-l mult mai seducator decat ar fi trebuit sa fie. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Silent whisper... | |
| |
|
| |
| Silent whisper... | |
|