| Silent whisper... | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Silent whisper... Dum Noi 20, 2011 4:28 am | |
| Gemea incet de placere excitand-o destul de tare.Isi musca din nou buzele icnind in mod regulat.Simtea ca era raiul pe pamant si Vince era raiul ei , tot timpul fusese.Zambea de placere. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Silent whisper... Dum Noi 20, 2011 9:21 am | |
| AM inceput sa-mi misc degetul in ea in timp ce am urcat cu saruturile pe gatul ei, reluand acea serie excitatoare de mai devreme. In scurt timp am mai introdus inca un deget, miscandu-l si pe acela ritmatic, neputand sa ma abtin acum ca ea era doar a mea. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Silent whisper... Dum Noi 20, 2011 9:23 am | |
| Gemea adanc de placere simtind fiori calzi in tot corpul.Il iubea si o excita destul de tare.Incepu sa isi muste buzele , avand capul pe spate gemand incet. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Silent whisper... Dum Noi 20, 2011 9:27 am | |
| Mi-am retras degetele din ea, coborand cat mai jos cu saruturile, trasand o dara subtire de saliva. Am tras-o mai aproape de mine apoi am inceput sa ma joc cu mandria ei cu limba, stiind ca asta avea s-o excite la culme, ca de fiecare data cand facusem asa ceva. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Silent whisper... Dum Noi 20, 2011 9:29 am | |
| Icnea de placere excitand-o mai rau.Ii stia punctele sensibile o cunoastea mult prea bine.Isi arcui incet spatele de placere gemand din cand in cand avand un mic zambet pe buzele rosiatice. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Silent whisper... Dum Noi 20, 2011 9:32 am | |
| Observandu-i reactia, continua ceva mai repede, fiind de-a dreptul multumit. Cum nu vroiam sa-si dea inca drumul, m-am oprit, ridicandu-ma in genunchi si privind-o zambitor. Ma cucerise de-a dreptul. Imi dau jos camasa, desfacandu-ma la curea, apoi la pantaloni, fara graba. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Silent whisper... Dum Noi 20, 2011 9:34 am | |
| Il privea in ochi zambind.Se indragostea de el tot mai mult cu fiecare secunda ce trecea il iubea mai mult.Se ridica si ea in sezut sarutandu-l apasat si trecandu-si incet degetele pe abdomenul sau bine facut. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Silent whisper... Dum Noi 20, 2011 9:37 am | |
| Iti raspund la sarut simtindu-ti degetele pe abdomenul meu perfect. Ma joc in voie cu limba ta, tinandu-te de mijloc, lasandu-te sa faci absolut ceea ce doreai. Te iubeam atat de mult incat nu erau cuvinte sua gesturi pentru a exprima asta. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Silent whisper... Dum Noi 20, 2011 9:41 am | |
| Il musca incet de limba , degetele ei continuand sa ii exploreze abdomenul bine facut si zambind in sinea ei.Isi puse incet picioarele intr-o parte si alta a lui lipindu-si incet corpul de al sau. -Te iubesc mi amore , tot timpul o voi face.ii sopti sarutandu-l din nou. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Silent whisper... Dum Noi 20, 2011 9:48 am | |
| Dau sa raspund insa nu am avut ocazia, lucru ce nu m-a deranajt deloc avand in vedere sarutul. Mi-am pus mainile pe fundul tau, incepand sa-l masez, mandria mea intarindu-se din ce in ce mai mult. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Silent whisper... Dum Noi 20, 2011 9:49 am | |
| Zambi incet , incepand sa se frece usor de el , doar de dragul de al excita.Incepu sa se joace in voie cu limba lui , degetele ei explorandu-i acum spatele. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Silent whisper... Dum Noi 20, 2011 9:52 am | |
| Scap gemete scurte pe langa sarut, lasandu-ma in voia ta. Miscarile tale ma excitau din ce in ce mai mult, iar mandria mea era intarita la maxim, lasand la iveala marimea ei de care ma mandream si care era doar a ta de-acum incolo. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Silent whisper... Dum Noi 20, 2011 9:55 am | |
| Zambi incet , lasandu-se din nou pe spate si tragandu-l deasupra ei , fara sa opreasca acel sarut din care se imbatau amandoi. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Silent whisper... Dum Noi 20, 2011 10:04 am | |
| M-am sprijinit deasupra ta si am oprit sarutul caci aerul devenise o problema prea grava. Mi-am dat jos pantalonii si am tras-o mai apropae de mine, pozitionand-o. Am penetrat-o incet, nu brusc, ducandu-ma pana la capat. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Silent whisper... Dum Noi 20, 2011 10:06 am | |
| Gemea adanc de placere cand o patrunse , avand mainile pe dupa gatul sau si muscandu-si buzele fara sa vrea , simtind doar placere. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Silent whisper... Dum Noi 20, 2011 11:35 am | |
| AM inceput sa ma misc incet, avand sa maresc ritmul mai incolo. Nu era nici o graba acum. Nimeni nu ne mai putea opri din a ne arata iubirea si a ne simti bine. SImteam cum intreaga lume imi apartinea alaturi de ea. Ma simteam stapan peste tot, groaznic de fericit si de impacat. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Silent whisper... Dum Noi 20, 2011 11:37 am | |
| Ii inconjura talia cu picioarele zambind si gemand incet.Era fericita se simtea extrem de bine alaturi de el.Il iubea cu toata fiinta si adora acest lucru.Zambi muscandu-si incet buzele , scotand cate un geamat de placere. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Silent whisper... Dum Noi 20, 2011 11:41 am | |
| AM marit ritmul, intrand ceva mai adanc in ea, scotand scurte gemete de placere. Ma simteam atat de bine in clipa asta incat n-as fi mai vrut sa se termine niciodata. I-am cuprins buzele intr-un sarut pasional, plin de dragoste. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Silent whisper... Dum Noi 20, 2011 11:43 am | |
| Ii raspunse la sarut , la fel de pasional zambind in sinea ei.Degetele ei se jucau in parul sau gemand incet si continuand sarutul , cautandu-i limba pentru a o invita la joaca.Se simtea foarte bine in acele clipe. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Silent whisper... Dum Noi 20, 2011 11:45 am | |
| Ma jucam in voie cu limba ei in timp ce cu o mana libera am inceput sa am joc cu sfarcul drept. Penetrarile erau adanci, aproape pana la capat si din ce in ce mai rapide, coborand apoi ritmul, si luand-o iar rapid. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Silent whisper... Dum Noi 20, 2011 11:48 am | |
| Gemea adanc de placere .O ducea pe culmile extazului si ii placea , devenea dependeta de iubirea lui , dar nu ii pasa chiar era fericita.Il musca incet de buza zambind in sinea ei si continaund apoi sa se joace cu limba lui. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Silent whisper... Dum Noi 20, 2011 11:50 am | |
| Te-am lasat s afaci tot cee a ce vroiai. Te-am prins de mijloc, lasandu-ma pe spate, tragandu-te dupa mine fara a iesi. Te priveam atent, zambind larg caci intrerupsesem sarutul. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Silent whisper... Dum Noi 20, 2011 11:54 am | |
| Zambi la randul ei , continuand ceea ce incepuse el si il saruta usor pe gat , trecandu-si uneori limba dupa ce il musca.Nu se putea abtine sa nu il muste putin .Zambi gemand incet uneori. | |
|
| |
Vicentio DellaCroce
| Subiect: Re: Silent whisper... Dum Noi 20, 2011 11:57 am | |
| Ranjesc larg, imping din nou in tine adanc si repede, lasandu-mi gatul intr-o parte. -Daca vrei...poti sa t-te servesti. Fac referire la sangele meu, stiind ca asa obisnuiam sa facem in timpul partidelor: sa bem sangele unul celuilalt. | |
|
| |
Katelin Von Esses Admin
| Subiect: Re: Silent whisper... Dum Noi 20, 2011 11:58 am | |
| Dadu afirmativ din cap , dar nu il musca atat de tare incat sa ii simta gustul sangelui.Zambi usor gemand incet si continuand sa ii sarute gatul. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Silent whisper... | |
| |
|
| |
| Silent whisper... | |
|